Annonce
Lokalavisen Nyborg

Sophie Caroline & the Ra-Ra-Coons glæder sig til at spille i Nyborg for første gang

Sophie Caroline & The Ra-Ra-Coons spiller sange fra 50'er og 60'erne, når de kommer til Nyborg den 8. maj. Pressefoto
Lørdag formiddag den 8. maj stiller Sofie Karoline Sørensen, Martin Lau og Søren Pedersen sig op i Nyborg for at spille deres 50'er og 60'er inspirerede sange.

Nyborg: Det bliver musik fra en svunden tid, når bandet Sophie Caroline & the Ra-Ra-Coons kommer til Nyborg for at spille gaderne.

Konceptet er 50'er og 60'er musik og et tvist af country, og bandet, som hovedsageligt har spillet i Jylland og Sjælland, glæder sig til at spille for de handlende i Nyborg.


Annonce

Vi har ikke spillet i lang tid, så vi glæder os rigtig meget til at spille. Det har ikke været sjovt at være musiker under corona. Så krydser vi bare fingre for det gode vejr, men det skal nok blive hyggeligt under alle omstændigheder

Sofie Karoline Sørensen


- Vi har ikke spillet i lang tid, så vi glæder os rigtig meget til at spille. Det har ikke været sjovt at være musiker under corona. Så krydser vi bare fingre for det gode vejr, men det skal nok blive hyggeligt under alle omstændigheder, fortæller Sofie Karoline Sørensen, som er forsanger i bandet.

Sidste gang, de var ude at spille, var tilbage i november, så den kommende optræden i Nyborg bliver den første efter nedlukningen i december.

- Vi har ikke været ude at spille til fester og på barer, som vi har gjort os rigtig meget i. Vi har øvet her op til, og bare det at kunne mødes og spille der har været super fedt, siger Sofie Karoline Sørensen.

Beatles og Buddy Holly

På repertoiret er der blandt andet numre fra Beatles, Buddy Hollt og Hank Williams, men det er ikke nødvendigvis de kendte sange, som alle kender, som der bliver flest af.

- Der er mange fine Beatles sange, som er sjove og fine, men som først blev udgivet som demoer senere. Min far hørte meget Beatles, og jeg har hørt det, siden jeg var barn. Vi har også sange med "She loves you", men det er meget blandet, fortæller Sofie Karoline Sørensen.

Bandet er også så småt begyndt at blive ringet op fra folk, som vil booke dem til fester igen, og de glæder sig til, at de igen kan komme ud blandt folk og gøre det, de gør bedst. At skabe en god fest.

Sofie Karoline Sørensen og Martin Lau, som er guitarist, begyndte at spille sammen, da de gik på Esbjerg Musikkonservatorie, og de dannede bandet i 2009.

Lørdag den 8. maj spiller de gågaden op fra klokken 10.30 til kokken 13.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce