Annonce
Lokalavisen Nyborg

Spændingen og sejren udeblev i lokalopgøret mod HC Odense

SUS Nyborg tabte til HC Odense. Foto: Peter Johanson
Herrer 1. division, SUS Nyborg – HC Odense 25 – 32 (10 – 15)
Annonce

Nyborg: Efter sensationen mod HC Midtjylland, så skulle SUS Nyborg igen i kamp. Denne gang stod der et lokalopgør mod HC Odense på dagsordenen. Noget uvant var hjemmeholdet på forhånd favoritter i forhold til bookmakerne, men alt tydede på, at kampen skulle blive spændende, uden den store favoritværdighed til nogen af holdene.

Der var meget vigtige point på spil, da begge hold havde brug for dem, for at holde trit med holdene over nedrykningsstregen.

Efter en lige start, hvor begge hold var i front, vandt Odense et overtal med hele 3-0, og bragte sig dermed foran med 6-8.

SUS Nyborg holdt HC Odense i forholdsvis kort snor indtil stillingen 9-11 efter 23 et halvt minut. Her fik Odense knækket koden, og kunne øge forspringet til pausestillingen 10-15. HC Odense er et fysisk stærkt hold, og hjemmeholdet fandt aldrig rigtigt det gode spil frem fra sejren over HC Midtjylland. Derfor havde de det meget svært i dagens opgør.

Hjemmeholdet startede anden halvleg bedst, og lavede de to første mål, og dermed var håbet lidt tilbage igen. Desværre for SUS Nyborg måtte Niclas Thyssen også gå fra banen kort inde i anden halvleg, med hvad der lignede en fingerskade, og han kom ikke på banen mere i kampen.

Odense fandt dog deres tryk i angrebet frem igen, og fik spillet forsvaret tyndt, og scorede kampens næste seks mål. Dermed var opgøret lukket ved stillingen 12-21, og spørgsmålet var nu kun, om SUS Nyborg kunne minimere nederlagets størrelse. Odense-føringen blev dog aldrig større, men var flere gange oppe på ni mål. Nederlaget blev på 25-32 i et lokalopgør, som aldrig fik den nerve og spænding, der var forventet inden kampen.

I kampen kom nyankomne William Asmussen på mål ved et straffekast i starten af kampen, som han reddede, og han blev derefter i målet, og spillede en rigtig fin kamp, med 11 redninger som følge.

SUS Nyborg målscorer: Nikolai Aleksandrovietz fem (et), Tróndur Mikkelsen fire, Emil Thorsen tre (to), Mads Mortensen, Anders Stuhr, Joakim Rydal, Magnus Kristensen og Rasmus Levinsen to, Nicklas Thyssen (et), Thomas Stuhr og Daniel Lundsgaard et.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce