Annonce
Lokalavisen Nyborg

Spejlbilledet i Ullerslev udvider med en ekstra frisør

Kamilla Nielsen (tv.), ejer af frisøren Spejlbilledet i Ullerslev, har fra den 6. april ansat sin første assistent, Michella Christensen. Privatfoto
Kamilla Nielsen kunne den 11. marts holde to års fødselsdag, dog under coronanedlukningen, men da hun åbnede op igen her den 6. april var det med en ekstra ansat.

Ullerslev: Det har været stille tid for frisørerne siden midten af december, men nu kan de igen åbne dørene og hjælpe folk med at få styr på ustyrlige coronatotter.

Det er også tilfældet for Kamilla Nielsen, som netop har kunne fejre to års fødselsdag den 11. marts med sin salon Spejlbilledet på Svendborgvej i Ullerslev.

Men Kamilla Nielsen kan ud over at åbne igen melde den glædelige nyhed, at hun ikke bliver den eneste, som tager imod kunderne i salonen på Svendborgvej.

- Min salon er en familievenlig salon, hvor kunden er i centrum, og på grund af efterspørgsel og ventetid har jeg fra den 6. april ansat min første assistent, fortæller en glad Kamilla Nielsen.

Den nye frisør hos Spejlbilledet hedder Michella Christensen, 22 år, fra Ullerslev. Hun er udlært fra en salon i Slagelse i november 2020.

Grundet stor efterspørgsel på frisørelevpladser for fire år siden, måtte Michella udvide søgningen fra Fyn til Sjælland, men nu fire år efter glæder hun sig til at kunne starte og tage imod kunder i sin hjemby.

Herudover har Kamilla Nielsen udvidet salonen med fire pladser frem for to, så nedlukningen er blevet brugt til at lave salonen om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce