Annonce
Lokalavisen Nyborg

Støtte til brandmændene: Fitnesscenter afleverer brugt træningsudstyr til byens helte

Brandmændene i Nyborg har fået nyt træningsudstyr. Privatfoto
Annonce

Nyborg: Søndag kunne brandmændene i Nyborg glæde sig over en gave fra det lokale fitnesscenter, Funktional Gym. Her lagde ejer af fitnesscenteret, Casper Sohn Andersen, nemlig vejen forbi brandmændene med en 20 kilo vægtstang, 30 kilo vægtskiver og lidt gulv, som brandmændene kan bruge til træning.

Idéen til at give brandmændene noget af det slidte udstyr fra fitnesscenteret dukkede op, da to af de lokale brandmænd havde spurgt Casper Sohn Andersen, om de ikke måtte købe noget af det aflagte udstyr fra centeret. Men da det gik til en god sag, besluttede Casper Sohn Andersen sig for at forære udstyret væk til brandmændene.

- Jeg har kæmpe respekt for, at de passer deres fuldtidsjob og familie, samtidig med at de er brandmænd på deltid. De smider, hvad de har i hænderne, hvis det brænder. Hvis vi kunne bidrage til, at de kan få noget ekstra udstyr at træne med, gør vi gerne det, lyder det fra fitnessejeren.

Og det var også med stor begejstring, at de lokale brandmænd tog imod den fine gestus, som de havde lyst til at kaste sig over med det samme, men da der gik en alarm midt i seancen, var de nødsaget til at smide træningsudstyret fra sig igen.

Netop den store glæde ved udstyret har betydet, at Casper Sohn Andersen har besluttet sig for, at brandmændene fremover kan se frem til at modtage endnu mere udstyr fra centeret, når det ikke længere kan bruges i Funktional Gym.

- Udstyret skal kunne holde til mere her i centeret, hvor folk smider lidt mere med det. Ved brandmændene er de ligeglade med, om der er en revne i en af skiverne - for dem er en femkilo-vægt en femkilo-vægt - også selv om der er en revne i, lyder det fra Casper Sohn Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce