Annonce
Lokalavisen Nyborg

Stolpe ud for SUS Nyborg mod topholdet Skive fH

Rasmus Levinsen fra SUS Nyborg blev topscorer i lørdagens kamp med syv mål mod Skive fH. Foto: Peter Johanson
Herrer 1. division, SUS Nyborg – Skive fH 22 – 25 (10 – 10)
Annonce

Nyborg: SUS Nyborg skulle lørdag eftermiddag forsøge endnu en gang at drille et tophold på hjemmebane, da rækkens to’er fra Skive fH var på besøg. En kamp hjemmeholdet på forhånd vidste ville blive rigtig svær, også set i lyset af at de kun har haft to træningspas i torsdags op til kampen efter covid-19 i truppen.

Det kunne man dog ikke se fra kampens start og generelt gennem kampen, hvor SUS Nyborg pressede topholdet hele vejen igennem.

Hjemmeholdet havde sat et betonforsvar op fra kampens start, og William Asmussen i målet tog også godt fra, når boldene passerede fynboernes forsvar. Hele ni et halvt minut og et straffekast skulle der bruges, før rækkens mest scorende hold fik passeret William i SUS Nyborg-målet.

SUS Nyborg havde dog på det tidspunkt selv kun scoret to gange på den kommende ligamålmand Magnus Brandbyge, som i næste sæson skal stå i Århus Håndbold. Efter tolv minutter havde Skive stadigvæk kun lavet et mål, og bagud 4-1 måtte de tage en timeout.

Det skulle vise sig at være en god idé, og udeholdets første føring kom efter 18 minutters spil, da de bragte sig foran 5-6 efter fire scoringer i træk. Efter at hjemmeholdet igen havde ført med to ved stillingen 10-8, scorede Skive halvlegens sidste to mål til pausestilling 10-10.

Anden halvleg skulle vise sig bogstavelig talt at være stolpe ud. Hjemmeholdet ramte stolpe ud hele seks gange i anden halvleg, og det var dermed marginalerne, som gjorde, at de ikke kunne skabe endnu en stor overraskelse på hjemmebanen.

Frem til tretten minutter før tid, havde holdene fulgtes ad, og føringen var på maks. et mål - skiftevis til hjemme- og udeholdet. Skive lavede desværre fire mål i streg ved stillingen 17-17, og med 10 minutter igen af kampen bagud med fire mål, så det meget svært ud at få point med fra kampen.

Fynboerne gav dog aldrig op, og med fem minutter igen kunne Rasmus Levinsen - som endnu en gang spillede en stor kamp, og blev topscorer med syv mål - reducere til 20-22, og et lille håb var igen tændt for point.

Tættere kom hjemmeholdet desværre ikke, da stolperne igen var mod dem. De måtte forlade banen med et hæderligt men ærgerligt nederlag på 22-25 mod et af rækkens to klart bedste hold. Højest mærkværdigt for kampen, modtog udeholdet ikke en eneste advarsel eller udvisning i hele kampen, som da heller ikke var hårdt spillet.

Målscorere for SUS Nyborg:

Rasmus Levinsen 7, Nikolai Aleksandrovietz 4 (2), Pætur Mikkjalsson 3, Jacob Kampmann, Joakim Rydal og Tróndur Mikkelsen 2, Emil Thorsen og Lars Froholdt 1

SUS Nyborgs næste kamp er den 3. februar, hvor IK Skovbakken kommer på besøg i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter klokken 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce