Annonce
Lokalavisen Nyborg

Stor sejr til NGIF: Målrig kamp giver sejr til Nyborg

NGIF Fodbold serie 2 kamp mod Tved IF. Privatfoto
NGIF Fodbold serie 2 kamp mod Tved IF.

Nyborg: Efter en lang kamp i Pokalturneringen har Nyborg mødt Tved i turneringen. Nyborg stillede med næsten stærkeste trup, men har både Simon Sørensen og Aria Moghadam ude med skader. Tilbage var Rasmus Larsen efter skadespause.

Nyborg starter med at presse, og det giver efter fem minutter hjørnespark, der sparkes af Holger Grymer, som rammer Renè Henriksen, der nemt kan sparke på mål og scorer til 1-0.

Nyborg fortsætter med at kombinere sig igennem Tveds unge hold. Efter 11 minutter er Nyborgs Mathias Møller kommet med frem og på assist fra Jeff Outzen scorer Mathias Møller til 2-0.

Nyborg fortsætter sit flotte spil og kan drible godt rundt og finder hinanden flot. Det giver igen udslag i en stor afbrænder fra Nyborgs Rasmus Larsen, der kort efter desværre må udgå med en skade igen. Ind i stedet for kommer Halfdan Morthorst.

Nyborgs topscorer Simon Larsen bringer os foran med 3-0 efter 28 minutter efter flot opspil af Mikkel Dyhr. Resten af 1. halvleg er ren belejring af Tveds banehalvdel, hvor Nyborg burde have scoret flere mål.

Især havde Simon Larsen et par gode afslutninger, samt Holger Grymer fik annulleret et mål. I pausen kommer Mikkel Dyhr og Holger Grymer ud, og ind kommer Daniel Schack, som får comeback i Nyborg trøjen. Ind kommer også Magnus Kirk.

Nyborg fortsætter målstimen og scorer i det 57. minut ved Simon Larsen og assist af Nick Vikkelsø. I det 60. minut er rollerne byttet om. Nick Vikkelsø scorer på assist af Simon Larsen, så 5-0.

I det 65. minut er det igen Simon Larsen, som scorer til 6-0 på assist af Jeff Outzen. I det 67. minut kommer der en flot aflevering fra Magnus Kirk til Simon Larsen, som omsætter den til 7-0.

I det 70. minut laver Daniel Schack comeback mål til 8-0 på oplæg fra Simon Larsen. I det 72. minut skifter Nyborg Simon Larsen og Jeff Outzen ud, og ind kommer igen Mikkel Dyhr og Holger Grymer.

I det 73. minut scorer Nick Vikkelsø på flot oplæg fra Holger Grymer til 9-0. 74. minut scorer Halfdan Morthorst til 10-0 efter flot spil igennem Tveds forsvar af Renè Henriksen. 79. minut scorer Daniel Schack igen til 11-0 også på flot spil af Renè Henriksen.

I det 87. minut scorer Magnus Kirk til 12-0 på assist af Halfdan Morthorst. I det 89. minut scorer Holger Grymer til 13-0 på assist af Nick Vikkelsø.

Nyborg skal have stor ros for at spille en god kamp, holde aftalerne og være fornuftige. Hvis man skulle vælge en kampens spiller ville det blive hele holdet for deres indsat.

Næste kamp er lørdag den 24.april ude mod Brændinge-Bellinge Boldklub, BBB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce