Annonce
Lokalavisen Nyborg

Stort fremmøde til debat om udrulning af 5G i Nyborg

Kirsia Olufsen har også deltaget i demonstrationer mod 5G netværket i andre danske byer. For nylig har hun demonstreret foran rådhuset i København, hvor hun solgte 150 styks af det badge, hun ses med her. "5G - Nej tak!", står der på det. Foto: Mathias Banke
Nyborg Kommune havde inviteret til et debatmøde i rådhusets kantine torsdag 21. december. Debatten gik på fremtiden for 5G telenetværket i Nyborg. Initiativet til debatten kom fra kunstneren og aktivisten Kirsia Olufsen.
Annonce

Nyborg: For nogle betyder ny teknologi nye bekymringer.

Multikunstneren og aktivisten Kirsia Olufsen er en af dem, for hvem ovenstående gør sig gældende. Derfor tog hun initiativ til at starte en debat om udrulning af 5G telenetværket i Nyborg, som blev afholdt af kommunen. Debatten bestod af to repræsentanter fra televirksomheder, en professor fra DTU og oplægsholderen Pernille Schriver.

- Jeg synes, at debatten var en stor succes, og jeg er glad for, at kommunen viste velvilje i forhold til at afholde den, siger Kirsia Olufsen.

Hun er bekymret for, at signalbølgerne fra 5G netværket kan få konsekvenser for folks helbred, og at vi som samfund er på vej mod en tilstand, hvor vi bliver låst til vores skærme og afhængige af teknologien. Derfor holder hun møde på Guldgruben, Wilsonsgade 17 A 5. december klokken 17.

- Nu skal kræfterne samles. Os, der er bekymrede for 5G, skal finde ud af, hvordan vi kan fortsætte kampen. Mødet er ikke til debat, men man må gerne stille spørgsmål, siger Kirsia Olufsen.

Alle er velkomne, men vil man deltage, skal man tilmelde sig via Kirsias fastnettelefon på 6331 0799 eller skrive til dansemagi@@gmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce