Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg 2 kørte Kerteminde over

Simon Nørgaard har haft et flot efterår og kampen i Kerteminde var ingen undtagelse. Her blev Kerteminde holdt nede på ti scoringer før pausen og kun otte i anden halvleg. Foto John Schmidt
Bundhold venter på lørdag i Ullerslevhallen
Annonce

Håndbold: Herrer, 3. Division, Pulje 4 -Kerteminde HK-SUS Nyborg 2 18-35 (10-17)

SUS Nyborgs næstbedste mandskab forsvarede rækkens førsteplads med maner, da der i Kertemindehallen blev uddelt en øretæve af de store. Udgangspunktet for storsejren var et sprudlende angrebsspil, hvor afslutningerne var godt sat op, samt et kompakt forsvar, der sammen med målmand Simon Nørgaard holdt Kerteminde på ti scoringer før pausen og kun otte i anden halvleg.

- Vi spillede tæt på en fejlfri kamp fra start til slut og viste en helt anden tænding og gejst i forhold til sidste uge. Vi lykkedes med alle de ting vi havde snakket om før kampen både forsvars- og angrebsmæssigt og alle spillere leverede en god indsats, så det var rigtig fint, var den positive kommentar fra SUS Nyborgs Mikkel Wichmann efter kampen.

De mange mål blev sat ind af Lasse Borg og Marco Nowack hver otte, Mikkel Birch, Jacob Kampmann og Jonas Kampmann hver fire, Mikkel Wichmann og Jon Jørgensen hver tre, og endelig blev Joakim Kruger noteret for et enkelt mål. Der burde være god mulighed for at følge op på den flotte sejr, da næste modstander er Bov/Tinglev, aktuelt tredje sidst, der kommer til Ullerslev på lørdag. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce