Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg er klar med ny cheftræner og assistent

Fra venstre: Kommende assistent for SUS Nyborgs hold i 1. division Mikkel Wichmann, kommende træner Martin Hjortshøj og sportschef Mikkel Jensen. PR-Foto
I næste sæson skal Martin Hjortshøj stå i spidsen for SUS Nyborg, mens Mikkel Wichmann bliver assistent.

Nyborg: SUS Nyborg sætter nu navn på, hvem der skal være cheftræner og assistent for klubbens herrehold i 1. division i næste sæson.

Det bliver den tidligere HC Odense-træner Martin Hjortshøj, som bliver cheftræner, mens Mikkel Wichmann, som i denne sæson har været træner for 3. divisionsholdet, bliver assistent.

Dermed er afløserne fundet for trænerteamet Mads Rydal og Kenneth Lindegaard, der i de seneste sæsoner har stået i spidsen for SUS Nyborg.

Tilgangen af Martin Hjortshøj vækker glæder hos sportschef i SUS Nyborg, Mikkel Jensen.

- Vi er glade for at kunne tilknytte Martin Hjortshøj til vor trup, som primært består af egne, unge talenter. Det er netop en af hans kompetencer, blandt andet gennem sit arbejde i Dansk Håndbold Forbund, udtaler Mikkel Jensen i en pressemeddelelse.

Martin Hjortshøj vil sideløbende være ansat i DHF som talenttræner på herresiden. Tidligere var han i syv sæsoner træner for HEI Håndbold, en enkelt sæson i Randers HH i ligaen, og senest tre og et halvt år i HC Odense.

- Jeg glæder mig til samarbejdet. Jeg oplever SUS Nyborg som en sund klub, hvor dyder som samhørighed, tillid og respekt vægtes højt. Der er absolut udviklingsmuligheder i spillertruppen og i klubben generelt, og derfor ser jeg frem til at videreudvikle det gode arbejde, der er blevet lagt i SUS Nyborg i de seneste år, udtaler Martin Hjortshøj i pressemeddelelsen.

SUS Nyborg spiller også i næste sæson i herrernes 1. division, da nedrykning er blevet annulleret for rækken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce