Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg fik to gange uafgjort

Selv om SUS Nyborg 2 havde gange i skudarmen, så måtte holdet nøjes. Det blev til to gange uafgjort - først på Sjælland og så på hjemmebanen i Ullerslev. Arkivfoto.
Først skuffelse på Sjælland og så føring på seks mål smidt på hjemmebanen i Ullerslev
Annonce

Håndbold, Herrer, 3. Division, Pulje 5

HVI Himmelev-SUS Nyborg 2 23-23

SUS Nyborg 2-Jernløse Håndbold 35-35 (21-19)

Efter et skuffende uafgjort i torsdagens kamp i Himmelev, hvor værterne inden kampen indtog en delt sidsteplads, var Jernløse gæster i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter lørdag til sæsonens sidste hjemmekamp.

Det blev en underholdende kamp mellem to hold, der ikke havde andet end æren at spille for, og begge mandskaber så i store dele af kampen stort på de defensive opgaver og målmændene havde i lange perioder ingen hjælp af parader.

Efter en god start var det først hjemmeholdets forsvar, der faldt lidt fra hinanden, og efter knap 20 minutter hed det 9-14, men 15-15 blot fem minutter senere, og første halvleg endte med en beskeden føring til SUS Nyborg.

Efter godt ti minutter af anden halvleg scorede Mikkel Birch, med sin femte scoring, hjemmeholdets mål nummer 30, og den spinkle halvlegsføring på to var øget til syv. En føring, der holdt til slutfasen, hvor 34-28 på få minutter blev til 34-32, og igen lidt afstand ved 35-32 med to minutter igen, men koncentrationen svigtede og et par uforståelige dommerkendelser gjorde det slemme ved hjemmeholdet, der indkasserede udligningen blot ti sekunder før tid.

I torsdagens kamp blev Mads Mortensen topscorer med seks mål, og i lørdagens målrige affære var Lasse Kok Hansen med otte mål flittigst scorende hos SUS Nyborg, der på lørdag spiller sæsonens sidste kamp på Frederiksberg, hvor FIF 2 er værter. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce