Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg sejrer sikkert igen: Svær opgave venter lørdag i Ullerslev

Lars Froholt (64) blev noteret for tre mål i fredagens kamp. Billedet er fra seneste hjemmekamp, hvor det blev til fem mål mod TIK Tåstrup. Arkivfoto: John Schmidt
Annonce

Håndbold, Herrer, 2. Division, Pulje 3 Korsør Tårnborg-SUS Nyborg 22-30 (11-13)

Det blev seks på stribe for østfynboerne, der efter en smuttur over Storebæltsbroen, kunne notere endnu en sejr, og dermed forsvarede førstepladsen i rækken. En førsteplads, der i årets sidste kamp igen skal forsvares, når Furesø fra øverste halvdel gæster Ullerslev lørdag.

Det der i sidste ende blev en sikker sejr havde dog sine skønhedsfejl:

- Vi spillede en ganske forfærdelig første halvleg, hvor hverken forsvar eller angreb fungerede, og langt fra var klar, men efter pausen kommer vi hurtigt foran, og efter et kvarter fører vi med seks mål, hvorefter vi stille og roligt øger kampen ud. Vi tager med os, at vi spiller en fin anden halvleg, dog mod et hold, som reelt kun havde et par spillere, der havde niveau til denne række, sagde John Mortensen, SUS Nyborgs assistenttræner, efter kampen.

Med hver seks mål måtte Rasmus Levinsen og Niclas Thyssen deles om førstepladsen på topscorerlisten, hvor de var fulgt af Emil Thorsen med fem, Anders Bo Petersen med fire, Lars Froholt og Thomas Stuhr med hver tre og endelig blev Casper Grønnegaard, Anders Stuhr og Magnus Kristensen hver noteret for et enkelt mål. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce