Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg sikrer sig to point i Rødovre

SUS Nyborgs Rasmus Levinsen scorede tre mål. Arkivfoto: Sugi Thiru
Annonce

Håndbold, Herrer, 2. Division, Pulje 3 Rødovre-SUS Nyborg 27-29 (11-16)

SUS Nyborg førte kampen igennem i Rødovre, men var ved at dumme sig til sidst. Sejren kom dog i hus, så mon ikke der er dækket op til målfest, når bundholdet Dalby på lørdag er gæster i Ullerslev. John Mortensen fra SUS Nyborg havde denne kommentar efter kampen:

- Vi spillede en rigtig god første halvleg, hvor vi dækkede godt op, og løb en masse contra, der alene gav otte mål. Til gengæld var det modsat efter pausen, hvor vi ikke får dækket op, og uden redninger får vi ingen contra muligheder, men fører stadig med fem mål med seks minutter igen. Herefter er vi ved at sætte det hele over styr, da Rødovre kom på 28-27 med 30 sekunder tilbage, men vi holdt fornuftigt på bolden, og scorede fem sekunder før tid, var ordene efter sejren.

Niclas Thyssen blev endnu en gang topscorer, denne gang med ni mål, mens de øvrige mål var fordelt på Joakim Rydal og Chris Petersen med hver fem, Lasse Borg og Rasmus Levinsen hver tre, Thomas Stuhr to og endelig blev Anders Bo Petersen og Emil Thorsen hver noteret for et enkelt mål. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce