Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg slår bundholdet på en god første halvleg: Koncentrationen faldt markant i anden halvleg

Den flotte første halvleg blev efterfulgt af en ukoncentreret indsats efter pausen, hvor sejren dog aldrig var i fare, men der blev brændt for meget og sløset i forsvaret, så de lette kontrascoringer udeblev. Foto: John Schmidt
Annonce

Håndbold, Herrer, 2. Division, Pulje 3 SUS Nyborg-Dalby G-& IF 32-23 (17-7)

Det var top mod bund i Ullerslev, hvor Dalby, med nul point i bagagen, var gæster. Forskellen blev hurtigt tydelig, for efter otte minutter stod der 6-0 på måltavlen, hvor udeholdet først fik registreret sin første scoring efter godt ti minutter. Unge Magnus Kristensen scorede hjemmeholdets første mål, alle på hurtige opløb, der var resultatet af koncentreret forsvarsspil, og hjemmeholdet fastholdt de gode takter halvlegen ud.

Den flotte første halvleg blev efterfulgt af en ukoncentreret indsats efter pausen, hvor sejren dog aldrig var i fare, men der blev brændt for meget og sløset i forsvaret, så de lette kontrascoringer udeblev.

- Intensiteten i forsvaret forsvinder efter pausen, det flydende spil forsvinder og så bliver det lidt hakkende med alt for mange fejl til følge. Vi har desværre set billedet før, hvor vi spiller godt før pausen, men mister koncentrationen efter pausen, var ordene fra Daniel Rensch Nielsen, SUS Nyborgs træner, efter sejren.

Hjemmeholdets mange mål blev sat ind af Emil Thorsen med seks, Magnus Kristensen, Lasse Borg og Anders Stuhr hver fem, Chris Petersen og Rasmus Levinsen hver fire, Thomas Stuhr to og endelig blev Joakim Rydal noteret for et enkelt mål.

Holdets næste opgave er søndag i Ringsted, hvor TMS tager imod og næste hjemmekamp er lørdag den 23. november, hvor TIK Tåstrup møder op til endnu et topopgør i Nyborghallen. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce