Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg spillede uafgjort i topstrid

Lasse Borg blev kampens spiller mod HF Sønderborg. Foto: SUS Nyborg
Hjemmeholdet scorede på kampens sidste afslutning. Dermed måtte det østfynske hold nøjes med et enkelt point, men holder sig på førstepladsen.
Annonce

HF Sønderborg - SUS Nyborg 2: 24-24 (13-11)

Det blev en tæt spillet kamp, da SUS Nyborg forleden spillede ude mod HF Sønderborg.

Holdet fra østfyn var ikke klar fra start, og efter ti minutter stod der 4-1 til hjemmeholdet. Angrebet blev efterfølgende justeret og kom stille og roligt i gang. Til gengæld kneb det fortsat i forsvaret, som ikke fik helt fat.

Derfor kunne HF Sønderborg holde føringen og gå til halvleg med to overskydende mål.

I anden halveg blev det østfynske spil bedre, og SUS Nyborg førte med ét eller to mål gennem det meste af halvegen. De havde også masser af muligheder for at lukke kampen, men desværre brændte de for meget på modstanderens målmand.

I stedet lykkedes det Sønderborg at få udlignet på kampens sidste afslutning, og det betød pointab til SUS Nyborg i en tæt topstrid.

Det ene point viste sig dog at være vigtigt, da både HC Odense 2 og Team Haderslev tabte deres kampe. Dermed holder SUS Nyborg sig på 1. pladsen med samme antal point som Haderslev.

Kampens spiller blev Lasse Borg, som også blev topscorer med otte mål.

Lørdag den 25.1 spiller begge hold igen på hjemmebane i Ullerslev. Klokken 16 går det løs i 2. division mod Køge, mens 3. division spiller klokken 14.30 mod Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce