Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg startede året med sejr over Grindsted GIF

Efter en lang pause fra håndbolden igen komme på banen. Foto: Erik Hansen
Herrer 1. division, SUS Nyborg – Grindsted GIF 27 – 26 (10 – 12)
Annonce

Østfyn: En lang juleferie havde lørdag nået sin ende, og efter 39 dage uden kamp var der igen håndbold på Østfyn. SUS Nyborg tog lørdag imod en af sæsonens positive overraskelser, Grindsted GIF. Oprykkerholdet, som gennem hele sæsonen har ligget og flirtet med tredjepladsen.

Hjemmeholdet startede kampen med stor intensitet, og især i forsvaret blev der givet en hårdhændet, men også fair behandling til udeholdet. Efter 11 minutters spil havde SUS Nyborg bragt sig foran med 5-2 på blandt andet tre mål af Rasmus Levinsen, og det tvang udeholdet til en time out.

Det gav ny energi til Grindsted, og efter små 19 minutter kom deres første føring i kampen ved 7-8. Deres føring blev også til 7-10, inden hjemmeholdet fik scoret tre mål i streg i til 10-10. Grindsted fik hanket op i sig selv og kunne score halvlegens sidste to mål til pausestillingen 10-12.

Efter otte minutter af anden halvleg havde Grindsted fået et forspring på tre mål ved 14-17. Grindsted fik her en udvisning, og det overtal vandt fynboerne 3-0, og kampen var dermed helt åben igen.

Kampen var helt lige indtil 21-21 efter 48 minutter. Her fik Grindsted atter en udvisning, og SUS Nyborg vandt atter den overtalsperiode med 3-0, og dermed en 24-21 føring. Med fire og et halvt minut, og stillingen 26-22 havde Joakim Rydal chancen for at lukke kampen på et straffekast, men det blev misbrugt, og i stedet var det Grindsted, som tre og et halvt minut senere havde chancen for at udligne til 26-26.

Heldigvis for SUS Nyborg skød udeholdets skytte over mål, og hjemmeholdet havde igen chancen for at lukke kampen i den anden ende. Efter en time out lavede Rasmus Levinsen med tyve sekunder igen sit 10. mål, og det var derfor kun pynt, at Grindsted reducerede med fire sekunder igen til slutresultatet 27-26. Endnu en etmåls sejr over et af topholdene var en realitet, og jublen blandt spillerne kunne bryde løs i den tilskuertomme hal.

Med sejren hoppede SUS Nyborg to pladser op i tabellen, men befinder sig stadigvæk på den forkerte side af nedrykningsstregen. Der er nu tre point op til TM Tønder på 11. pladsen, der giver adgang til to playoff-kampe til næste års 1. division.

Målscorer SUS Nyborg: Rasmus Levinsen 10, Lasse Mikkelsen (et) og Pætur Mikkjalsson fire, Tróndur Mikkelsen og Nikolai Aleksandrovietz tre, Daniel Lundsgaard to og Thomas Stuhr et

Næste kamp spilles lørdag den 24. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce