Annonce
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg vinder endnu et topopgør

Kasper Kousholt var banens bedste, og redder her for anden gang et straffekast. Foto John Schmidt
Fremragende målmandsspil var en afgørende faktor i lørdagens kamp mod TIK Taastrup.
Annonce

Håndbold, Herrer, 2. division, Pulje 3

SUS Nyborg-TIK Taastrup 28-23 (11-8)

Lørdagens topopgør i Nyborghallerne var samtidig en del af fejringen af NG-& IFs 125 års fødselsdag, der betød gratis adgang.

Så kampen blev afviklet i en kulisse, der var lidt talstærkere end vanligt. Første halvlegs store profil var hjemmeholdets målmand Kasper Kousholt, der med sine tolv redninger havde en meget stor andel i halvlegsføringen, der burde have været væsentlig større.

Men alt for mange ukontrollerede afslutninger i for hurtigt afviklede angreb holdt udeholdet inde i kampen.

Anden halvleg blev en gang blandede bolsjer, hvor målmandspillet blev holdt på et højt niveau, mens det etablerede angrebsspil havde periodiske udfald.

Efter bare fem minutter var det 15-10 og lignede, at hjemmeholdet ville trække fra, men udeholdet kom tilbage, og var igen tæt på ved 19-18, da der manglede ti minutter.

Tåstrup gjorde det dog svært for sig selv ved at trække flere udvisninger, og med fem minutter tilbage var forspringet igen på fem - en føring, der holdt hjem, og med sejren er SUS Nyborg stadig tophold.

Med ikke mindre end 22 redninger plus to reddede straffekast var Kasper Kousholt i særklasse hos SUS Nyborg. Med sine seks mål, heraf fem før pausen, blev Niclas Thyssen topscorer.

Lars Froholt og Rasmus Levinsen scorede hver fem gange, mens de øvrige mål var fordelt på Anders Stuhr og Joakim Rydal hver fire, og endelig Emil Thorsen og Thomas Stuhr med hver to.

- Vores mål var at hindre Tåstrup i at udnytte deres mange individualister, og da det lykkedes, viste vi, at vi var det stærkeste kollektiv. Ros til hele holdet og speciel ros til Emil Thorsen, der kampen igennem tog brodden af deres bedste, Jonas Hørbye, var ordene fra en tilfreds Daniel Rensch Nielsen, SUS Nyborgs træner, efter sejren.

Holdet er igen i kamp fredag aften, hvor Korsør/Tårnborg er værter i Storebæltshallen, mens årets sidste kamp spilles i Ullerslev lørdag den 7. december, når Furesø Håndbold kommer på besøg. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce