Annonce
Lokalavisen Nyborg

Systuen rykker ind i butikken

Skrædder Lotte R. Olesen er daglig leder i Botex Nyborg. Nu kommer hun helt frem i lyset, når systuen bliver en integreret del af den nye butik i Nørregade. Foto: Klaus Wind
Gardinmontøren Botex på Torvet flytter til nye lokaler. Her kommer systuen helt frem i butikken på hjørnet af Nørregade og Nygade.
Annonce

Nyborg: Systuen hos gardinmontøren Botex kommer helt frem i lyset, når forretningen om kort tid åbner på den nye adresse i Nørregade. I butikken på hjørnet, hvor Intersport tidligere havde domicil, er Botex er håndværkere og medarbejdere i gang med at indrette den nye butik. Og til forskel fra den nuværende butik på Torvet bliver systuen en integreret del i lokalet.

- Mange er måske ikke klar over, at vi syr selv. Det er en del af vores service, og nu får vi en åben systue, hvor kunderne kan få syet og tilpasset deres gardiner eller duge, fremhæver syerske og daglig ansvarshavende, Lotte R. Olesen, som i iøvrigt er uddanet skrædder.

Håndværkerne er i gang med at indrette butiklslokalerne på hjørnet af Nørregade og Nygade, hvor gardinmotøren Botex åbner kort tid efter påske. Foto: Klaus Wind
Annonce

14 år på Torvet

Gennem 14 år har hun siddet ved symaskinerne i baglokalet på Torvet. Men det er slut nu, hvor de tre symaskiner i systuen er placeret i en del af det nye lokale med indgang på hjørnet. Her har håndværkerne den seneste tid haft travlt med at indrettet lokalerne med friske farver, nyt gulv og i bare ét niveau. .

- Vi flytter, fordi vi godt vil være en del af udviklingen i bymidten. Og Torvet bliver nok på sigt mere kulturelt, forudser Lotte R. Olesen.

Den nye butik bliver opdelt i tre kategorier, som omfatter systue, udstyr til boligen og et showroom med masser af blikfang og ikke mindst elektriske gardiner i metermål. Her kan kunderne sætte sig i sofaen og nyde gardiner rulle både op og ned i alle farver og modeller, mens de samtidig kigger på livet, der går forbi i gågaden.

Lejemålet på Torvet er sagt op, men døren står stadig åben. Men indenfor de næste uger, så slår Botex dørene op i Nørregade, og Lotte R. Olesen sætter sig bag symaskinerne.

Butikken i Nyborg har tre daglige medarbejdere og er i øvrigt én af tre på Fyn. De øvrige kan findes i Svendborg og Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce