Annonce
Lokalavisen Nyborg

Syv personlige rekorder og to klubrekorder til Nyborg Svømmeklub

Fra venstre Kristine Kipper Pedersen, Teodor Thuelund og Mikkel Bredal Larsen. Foto: Nyborg Svømmeklub
Annonce

Nyborg: Siden sidste vinter har det ikke været muligt at afholde mesterskaber i Dansk Svømmeunions regi, så det var med stor glæde, at tre svømmere fra Nyborg Svømmeklub skulle deltage i De Danske Mesterskaber for juniorer på kortbane.

Stævnet var på grund af corona delt op i to stævner - et for drenge og et for piger - og inddelt i mange små afsnit med rengøring mellem hvert afsnit. Pigerne svømmede i Greve, og drengene i Aarhus.

De lokale svømmere klarede sig over alt forventning; Syv personlige rekorder i ni starter og to klubrekorder blev det til ved stævnet.

Mikkel Bredal Larsen stillede til start i de tre brystsvømningsløb og satte i 200 meter bryst klubrekord for både junior og senior i tiden 2.27.28.

I 100 meter bryst og 50 meter bryst blev det også til personligere korder. På 50 meter bryst var Mikkel kun 6/100 sekund fra klubrekorden. Mikkel har over to år tilbage som junior, så han napper den næste gang eller måske gangen efter.

Teodor Thuelund satte store personligere rekorder i både 400 meter medley og 400 meter fri - vi taler om fem sekunders forbedring i hvet løb.

Teodor er ligeledes junior i over to år endnu, og mon ikke også han skal igang med at “kikke” på klubrekorderne for junior.

Kristine Kipper Pedersen satte store personlige rekorder i både 100 meter bryst og 200 meter bryst og klarede allerede nu kravtid til næste års Danske Mesterskaber i åben klasse - i både 100 meter bryst og 200 meter bryst.

Kristine er dog junior sæsonen ud og afslutter sin juniortid med mesterskabet på langbane til næste sommer.

I Nyborg Svømmeklub håber vi, at vi kan fortsætte med små lokale stævner - enten helt internt eller med naboklubben Ringe Svømmeklub - selvfølgelig med alle de begrænsninger, corona-restriktionerne giver. Vi er selvfølgelig også klar, hvis unionen udbyder flere mesterskaber. Vi er altid klar til at slås for finalepladser og medaljer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce