Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tårup IF slutter sæsonen med vigtig sejr

- Det er en kæmpe lettelse, at vi holder hele vejen hjem, og stor ros til alle spillere, der virkelig kæmpede til sidste fløjt, sagde træner Kasper Hansen, som efter sommerferien er at finde i Oure. Arkivfoto.
Med sejren er holdet stadig i Serie 1 i den nye sæson
Annonce

Serie 1, Pulje 1Tårup IF-Rudkøbing BK 1-0 (1-0)1-0 Emil Damgaard (4)Advarsel:Simon Skyttegaard, Tårup IF (75) Inden kampen på Tårup Stadion blev fløjtet i gang fredag aften var der gaver og bifald til den afgående træner duo, Kasper Hansen og René Jensen. Førstnævnte er efter sommerferien at finde i Oure/SfB, hvor han sammen med Bjørn Holm skal stå i spidsen for det bedste mandskab, mens lokale René Jensen påtænker et sabbatår, men er frisk på nye udfordringer. Hjemmeholdet lagde bedst fra land i sæsonens sidste kamp, hvor Rudkøbing, der for længst havde udspillet sin rolle i turneringen med en femteplads som facit, var modstanderen. Med et par gode chancer som optakt resulterede det i en tidlig føring, da Emil Damgaard i det fjerde minut kunne sparke bolden over stregen fra tæt hold. Efter endnu en chance blev han allerede ti minutter senere skiftet ud efter en skade, der kom kort efter, at en skadet Oliver Skov måtte forlade banen.

Halvlegen bød også på et par muligheder til Alexander Paulsen, men en afslutning tæt på stolpen blev det tætteste, inden Rudkøbing sluttede halvlegen med et drøn på nærmeste opstander.

Efter pausen var det mere småt med chancer, og en udvisning til Simon Skyttegaard med et kvarter igen, gav udeholdet et kortvarigt overtag, men farligst i slutfasen var igen Alexander Paulsen, der fik stukket en dyb bold med små ti minutter igen. Hans afslutning endte dog i side nettet, og et par uopmærksomheder i Tårups forvar fik træner Kasper Hansen op fra bænken.

– Nu må vi ikke smide det igen, var ordene, der henviste til holdets seneste kampe, der begge udmøntede sig i et enkelt point efter føringer. Kort efter kunne han dog sammen med spillerne juble over en velfortjent sejr.

- Det er en kæmpe lettelse, at vi holder hele vejen hjem, og stor ros til alle spillere, der virkelig kæmpede til sidste fløjt, for kampen kunne i perioder være vippet, blev den sidste kommentar fra den sympatiske træner.

- Tårup sidder på det hele i det første kvarter, men derefter bliver det en lige kamp, hvor vi burde have udlignet før pausen, mens vi ikke har mange muligheder efter pausen, men stort cadeau til spillerne for at være med i 90 minutter, selv om vi ikke har noget at spille for, sagde Kurt Hansen, Rudkøbings træner. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce