Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tårup tabte til topholdet

Patrick Hansen (6), scorede til 1-1 tidligt i kampen, men ellers havde han mest at se til i det defensive, hvor også Mads Svendsen og målmand Anders Andersen havde rigeligt at se til. Foto: Erling Lundemann
Hjemmeholdet, der ikke var i stærkeste opstilling, var chanceløse mod Kerteminde
Annonce

Fodbold, Serie 1, Pulje 1

Tårup IF-Kerteminde BK 2-5 (1-3)0-1 Rasmus Skovgaard (3), 1-1 Patrick Hansen (8), 1-2 Rasmus Skovgaard (33), 1-3 Nicolai Christensen (35 str.), 1-4 Tore Madsen (64), 1-5 Nicolai Christensen (str. 65), 2-5 Michael Jørgensen (72

Tårup: Hjemmeholdet startede defensivt, og med god grund, for udeholdet, der er på oprykningskurs, spillede bolden rundt til chancen bød sig. Det gjorde den allerede i det tredje minut, hvor en bold i det frie rum bag om forsvaret førte til et tidligt føringsmål. Det blev dog starten på Tårups bedste periode, der efter et par gode muligheder til Alexander Paulsen, kulminerede med Patrick Hansens koldblodige udligning efter otte minutter. Han så Kertemindes målmand på skovtur, og et behersket spark fra 25 minutter endte i nettet til 1-1.

Herefter var det slut med hjemmeholdets initiativer, mens det ene angreb efter det andet rullede mod målmand Anders Andersens mål, og han måtte kapitulere yderligere to gange inden pausen.

Annonce

Underholdende kamp

Tårup, der nok havde mest at tale om, kom sidst ud efter pausen og efter flere chancer til begge hold, fik hjemmeholdet dødsstødet efter små tyve minutter, hvor det blev til 1-4, inden et straffespark minuttet efter, gjorde det til 1-5. Det fik hjemmeholdets bænk til at ændre på opstillingen, for at styrke forsvaret i erkendelse af, at kampen var tabt. Ikke desto mindre lykkedes hjemmeholdet dog med en flot reducering ved Michael Jørgensen, der holdt balancen efter flere forsøg på frispark, og fik sparket ind fra distancen.

I slutfasen havde begge hold flere muligheder, men den underholdende kamp sluttede uden yderligere scoringer.

Annonce

Svær opgave mod ØB

- Vi har mulighederne for at komme i front i vores gode fase i starten af kampen, men vi misser, og samlet set må bare konstatere, at vi møder et rigtig godt hold, der kunne have givet os en ordentlig snitter, hvis vi ikke havde ændret lidt på opstillingen efter scoringen til 1-5, sagde Tårups træner, Kasper Hansen.

Med nederlaget må han, sammen med sit hold, se nedrykningsstregen komme tæt på, og næste opgør ligner en svær opgave, når ØB, aktuel tre’er, tager imod St. Bededag. Mere overkommelig synes næste hjemmekamp, der er tirsdag den 21. maj, hvor et af holdene under nedrykningsstregen, Chang, gæster Tårup Stadion. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce