Annonce
Lokalavisen Nyborg

Musicalcamp på Slotsmøllen er en succes

Maria Clante underviser mellemstegruppen i sang til tonerne af en Disney-klassiker. Foto: Kristian Duch
Unge i alderen 8 til 14 år fik muligheden for at komme på gratis musicalcamp på Slotsmøllen i Nyborg. Et initiativ, der er genopstået efter sidste års store succes.
Annonce

Nyborg: Sidste år kunne alle danseinteresserede komme til dancecamp på Slotsmøllen i Nyborg - og i år gentager man succesen med en musicalcamp, der kan give interesserede børn og unge mulighed for at prøve kræfter med sang, dans og drama.


Der blev hurtigt booket. Sidste år var en stor succes, og der har også været stor opbakning i år

Maria Kronborg, underviser på musicalcamp


Initiativet, der er opstået i et samarbejde imellem Nyborg Voldspils Vinterskole samt Nyborg Ungdomsskole, er sat i stand for at give børn et indblik i de tre elementer, der er helt centrale for at lave en musical.

Et af hovederne bag dette års musicalcamp, Maria Kronborg fra Nyborg Voldspils Vinterskole, forklarer, at der ikke gik længe, før børnene begyndte at melde sig til dette års undervisning.

- Der blev hurtigt booket. Sidste år var en stor succes, og der har også været stor opbakning i år, forklarer hun.

Annonce

En bred vifte af muligheder

Maria Kronborg forklarer, at børnene inddeles i tre grupper på maksimalt ti personer, og at man laver grupper inddelt efter alder, så man både har en yngste-, mellemste- og ældstegruppe.

Da avisen lagde vejen forbi Slotsmøllen tirsdag, bød musicalcampens tre undervisere - Anders Nøhr, Maria Clante og Maria Kronborg - på henholdsvis drama, sang og dans.

Dagens dramaundervisning bestod i at fortælle og genfortælle historier og hændelser, der vækker følelser - for det at kunne sætte sig ind i en person og en følelse, for derefter at udleve den i skuespillet, er helt centralt for dramatik, gør Anders Nøhr opmærksom på.

Blandt de 11 til 12-årige spillede Maria Clante for, da børnene øvede en af Disneys sange - "vindens farver" fra filmen Pocahontas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce