Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tak til Jacobsen - goddag til Larsen

Den afgående hoteldirektør Poul Jacobsen fik mange knus ved en goddag og farvel-reception på Nyborg Strand onsdag. Her er det rengøringsassistent Sanija Zubcevic, der takker chefen for de tyve års samarbejde. De to blev ansat på hotellet samme dag, 1. februar 2000. Foto: Mogens Rasmussen.
Masser af gæster sagde farvel og tak til Hotel Nyborg Strands direktør gennem 20 år Poul Jacobsen og goddag til den nye chef, Jan G. Larsen.
Annonce

Nyborg: Der var disket op med både østers og stenbiderrogn og mange andre lækkerier i den store sal ud mod vandet, da Hotel Nyborg Strand onsdag i sidste for en gangs skyld fejrede sig selv.

Anledningen var da også noget helt specielt. Der er nemlig mange år imellem, at Nyborgs store konferencehotel skifter ud i direktørkontoret, og det er jo lige præcis hvad der er sket her ved årsskiftet.

Poul Jacobsen går på pension efter 20 succesfulde år i chefstolen, og han er blevet afløst af Jan G. Larsen, som bestyrelsen fandt 200 meter nede ad stranden, nemlig på Hotel Storebælt.

Talerlisten ved receptionen var næsten lige så lang som køen til buffeten, og de fleste benyttede især lejligheden til at takke Poul Jacobsen for hans indsats gennem 20 år. En indsats, der har resulteret i et større Hotel Nyborg Strand, der er godt rustet til at fortsætte konkurrencen med landets andre helt store hoteller.

Første mand på talerstolen var Jens Maibom, der er formand for aktieselskabs-bestyrelsen og fonden bag Hotel Nyborg Strand. Han understregede, at Poul Jacobsen overtog ledelsen af hotellet lige efter Storebæltsbroens åbning, og at direktøren havde formået at udnytte, at hotellet på den måde blev endnu mere centralt i landet end hidtil.

- Poul, du har drevet hotellet, som om det var din egen virksomhed. Tak for det, sagde formanden og gav Poul Jacobsen et gavekort til et wellnessophold på et hotel i udlandet. Så kan han jo se, om det hotel kan gøre det bedre end Nyborg Strand kan.

En lige så uforbeholden ros kom fra Tina Møller Madsen, der er gruppeformand fagforeningen 3F, som organiserer mange af hotellets ansatte.

- Nyborg Strand er beviset for, at man kan drive en god forretning i denne branche og samtidig have ordnede forhold for personalet, sagde Tina Møller Madsen.

Borgmester Kenneth Muhs var også på talerstolen for at takke Poul Jacobsen og hotellet.

Det gjorde han blandt andet ved at sige, at Hotel Nyborg Strand ikke bare er en god arbejdsplads, men at det er et brand for hele kommunen.

- Ligegyldig hvor du kommer i Danmark, kender folk til Hotel Nyborg Stand, sagde han.

Jan G. Larsen er ny direktør på Hotel Nyborg Strand. Han brugte goddag- og farvel-receptionen til at hilse på en masse mennesker. Foto: Mogens Rasmussen.
Carl Munck var også mødt frem til receptionen på Hotel Nyborg Strand. Han var selv direktør for hotellet gennem mange år, og blev afløst af Poul Jacobsen i 2000. Foto: Mogens Rasmussen.
Der dukkede en masse gæster op til receptionen på Hotel Nyborg Strand, da man skulle sige farvel til den gamle direktør og goddag til den nye. Foto: Mogens Rasmussen.
Stabilitet og trofasthed er blandt af værdierne på Hotel Nyborg Strand. Det kan gårdejerparret Helle og Jens Jørgensen, Rosilde Højgård tale med om, for de har leveret kartofler til det store hotel gennem 25 år. Helle Jørgensen gik for 25 år siden ind til køkkenchefen på hotellet med en prøve på gårdens kartofler, og siden har Rosilde Højgaard leveret kartofler året rundt til de tusindvis af gæster, der spiser på Nyborg Strand. Foto: Mogens Rasmussen.
Kommunalt topmøde til receptionen på Hotel Nyborg Strand. Tidligere borgmester Erik Christensen taler med Nyborgs nuværende førstemand, Kenneth Muhs. Med ryggen til er det kommunaldirektør Lars Svenningsen. Foto: Mogens Rasmussen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce