Annonce
Den afgående hoteldirektør Poul Jacobsen fik mange knus ved en goddag og farvel-reception på Nyborg Strand onsdag. Her er det rengøringsassistent Sanija Zubcevic, der takker chefen for de tyve års samarbejde. De to blev ansat på hotellet samme dag, 1. februar 2000. Foto: Mogens Rasmussen.
Lokalavisen Nyborg

Tak til Jacobsen - goddag til Larsen

Masser af gæster sagde farvel og tak til Hotel Nyborg Strands direktør gennem 20 år Poul Jacobsen og goddag til den nye chef, Jan G. Larsen.
Annonce
  • Den afgående hoteldirektør Poul Jacobsen fik mange knus ved en goddag og farvel-reception på Nyborg Strand onsdag. Her er det rengøringsassistent Sanija Zubcevic, der takker chefen for de tyve års samarbejde. De to blev ansat på hotellet samme dag, 1. februar 2000. Foto: Mogens Rasmussen.
  • Jan G. Larsen er ny direktør på Hotel Nyborg Strand. Han brugte goddag- og farvel-receptionen til at hilse på en masse mennesker. Foto: Mogens Rasmussen.
  • Carl Munck var også mødt frem til receptionen på Hotel Nyborg Strand. Han var selv direktør for hotellet gennem mange år, og blev afløst af Poul Jacobsen i 2000. Foto: Mogens Rasmussen.
  • Der dukkede en masse gæster op til receptionen på Hotel Nyborg Strand, da man skulle sige farvel til den gamle direktør og goddag til den nye. Foto: Mogens Rasmussen.
  • Stabilitet og trofasthed er blandt af værdierne på Hotel Nyborg Strand. Det kan gårdejerparret Helle og Jens Jørgensen, Rosilde Højgård tale med om, for de har leveret kartofler til det store hotel gennem 25 år. Helle Jørgensen gik for 25 år siden ind til køkkenchefen på hotellet med en prøve på gårdens kartofler, og siden har Rosilde Højgaard leveret kartofler året rundt til de tusindvis af gæster, der spiser på Nyborg Strand. Foto: Mogens Rasmussen.
  • Kommunalt topmøde til receptionen på Hotel Nyborg Strand. Tidligere borgmester Erik Christensen taler med Nyborgs nuværende førstemand, Kenneth Muhs. Med ryggen til er det kommunaldirektør Lars Svenningsen. Foto: Mogens Rasmussen.
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg jagter endnu en pokalsensation mod Danmarks mest vindende håndboldklub

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Lærerig oplevelse med fødderne i centrum

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Husk at få strandhunden i snor

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Wolt er kommet til Østfyn

Lokalavisen Nyborg

Før og nu klumme: Landevejen gennem Ørbæk

Lokalavisen Nyborg

Har du hørt?: Sådan får du indflydelse på den politiske dagsorden, røgkanoner og lysshow i svømmehallen og meget mere

Lokalavisen Nyborg

Kæmpe kø til åbningen af ny dagligvarebutik: - Det er dejligt at være kommet hjem

Lokalavisen Nyborg

Boganbefaling: Storm på vej i USA

Lokalavisen Nyborg

Kan gækkebreve gøre dig lykkelig? Det mener to garvede forfattere bag ny bog om den stolte tradition - Det skal vække folks kreativitet

Annonce