Annonce
Lokalavisen Nyborg

Teaterforeningen slår dørene op for en ny sæson

Alle Nyborg Teaterforenings forestillinger skal foregå på Bastionen i denne sæson. Arkivfoto: Christian Nordholt
Fredag den 23. oktober åbner Teaterforeningen Bastionens døre til den første af fem forestillinger i sæson 20/21.

Nyborg: "Et Dukkehjem" fra Det Kongelige Teater bliver sæson-åbneren, efter en pause der har varet lidt længere end vanligt. På grund af, ja, coronaen.

Men nu er mulighederne betydeligt bedre end i foråret, og man kan, med lidt ekstra planlægning, sagtens gennemføre en teaterforestilling:

- Alle vores abonnenter er sikret en plads i salen, og vi vil også have en meget begrænset mængde billetter i løssalg. Men vi må altså ikke fylde teatersalen mere end 60 procent, så der er afstand mellem alle selskaber, fortæller Mette Ulrik Andersen, formand for Nyborg Teaterforening.

Det anbefales desuden, at man kommer i god tid til forestillingerne, hvor dørene til salen allerede vil åbnes en time forinden. Således kan folk komme på plads i ro og mag.


Alle vores abonnenter er sikret en plads i salen, og vi vil også have en meget begrænset mængde billetter i løssalg.

Mette Ulrik Andersen


Fem forestillinger

I denne sæson kan der både opleves forestillinger fra Det Kongelige Teater, Folketeatret, Teatret Svalegangen og Teater 2, hvor man kan nyde en teaterversion af den folkekære "Blinkende Lygter", en komedie om prostata-kræft og klassikeren Robin Hood.

Alle denne sæsons forestillinger skal foregå i Bastionens teatersal, hvor der er god plads til at fordele publikummet.

- Folk kommer ikke helt til at sidde der, hvor de plejer, men det er jo klart med alle de tomme sæder, vi skal have. Vi plejer at have udsolgt, men i år er vi indstillede på, at vi skal køre med underskud, fortæller Mette Ulrik Andersen.

Teaterforeningen anbefaler deres gæster at bære mundbind, indtil de sidder på deres pladser i teatersalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce