Annonce
Lokalavisen Nyborg

The White Album: Skæggede musikere i Langtved Forsamlingshus

Bandet The White Album indleder sin forårsturné i Langtved Forsamlingshus. Pr-foto
Annonce

Langtved: Bandet The White Album indleder sin forårsturné i Langtved Forsamlingshus, og her venter der publikum et møde med et skægget trekløver af musikere, som spiller nordisk folk.

Temaet er det jævne livs fortrædeligheder, og hvor trioen tidligere har haft følgeskab af en eller flere supplerende musikere, lader den denne gang sin treenighed stå alene på scenen.

Den intimitet trækker ifølge pressematerialet en tråd tilbage til The White Albums fødsel, da Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø satte hinanden stævne i et sommerhus i 2011 for at skrive sange, der stod stærkt uden stor produktion.

- Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele naturligvis krydret med lamme vitser, pinlige anekdoter og utidig pjat, siger Jakob Eilsø.

Annonce

Fra Vega til Tønder

Men selv i denne enkle opsætning kommer turnéen til at vise nye sider af et band, der hidtil har været centreret om tre mand med hver en akustisk guitar.

- Sammen dækker vi tre alle pladser. Jakob er oprindeligt trommeslager, Frederik er guitarist, og jeg er bassist. Så det handler også om at give os selv en ny udfordring i opsætningen og arrangementerne i forhold til sidste tour, hvor det var hele var 100% akustisk, siger Claus Arvad.

Efter det grundlæggende sommerhustræf i 2011, fik The White Album hurtigt vind i sejlene. Debut-EP’en "Conquistador" landede til positive anmeldelser i 2012 – blandt andet fem stjerner i Soundvenue – og blev fulgt af de to albums "The Quiet Strum" (2014) og "Songs from the Sun" (2017).

Gennem hele karrieren har koncerterne været en central del af trioens virke, og de har optrådt på alt fra Vega til Tønder Festival.

Bag arrangementet, som finder sted fredag 7. januar klokken 19, står Musik Café Langtved Forsamlingshus.

Er man interesseret i en billet, kan den reserveres på billetten.dk. Den koster 295 kroner inklusiv mad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce