Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tidligere Nyborg-redaktør er fyldt 70

Gert Ellegaard begyndte sin karriere med en elevplads som journalist på Fyens Stiftstidende. Privatfoto
Annonce

70 år: Journalist og fotograf Gert Ellegaard, Greve, fyldte søndag den 3. januar 70 år.

Gert Ellegaard går på pension 1. februar godt 50 år efter, at en meget afvekslende løbebane inden for medier og kommunikation begyndte med en elevplads som journalist på Fyens Stiftstidende.

Igennem næsten 30 år som fynbo arbejdede han blandt andet som lokalredaktør i Nyborg og som studievært m.m. på den hedengangne tv-station Kanal Fyn.

I Nyborg-årene var Gert Ellegaard med til at genstifte Nyborg Journalistklub, hvor han blev formand og var med til at skabe det satiriske årsskrift "Bæltsprutten", der stadig lever i bedste velgående.

Fra Fyn gik turen retur til fødeøen Sjælland, hvor Amtsrådsforeningen, Roskilde Amt og senest Region Sjælland har været de faste arbejdsmæssige holdepladser.

Uden for arbejdstid har sporten altid fyldt meget. I de yngre år var Gert Ellegaard således elitedivisionsspiller i både bordtennis og cricket. På Fyn repræsenterede han tre forskellige bordtennisklubber, og for både OB og OBC-Smedegården har han vundet sølvmedaljer i DM for hold. En lille håndfuld fynske mesterskaber blev det også til i double sammen med Uffe Pedersen.

Han er i dag stadig meget aktiv i det hurtige spil ved bordet, og han har lagt flere danske mesterskaber inden for veteraner til medaljesamlingen, ligesom han deltager flittigt i både Europa- og verdensmesterskaber for veteraner.

De senere år har frivilligt arbejde til fordel for Kræftens Bekæmpelse også fyldt meget i kalenderen, efter at Gert Ellegaard tog initiativ til at få etableret en Stafet For Livet i Greve, som han nu gennem flere år har været formand for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Nytårskoncert aflyst

Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce