Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tilbage på turné: Søren Huss skal optræde med Danmarks Underholdningsorkester

Søren Huss skal på danmarksturné med Danmarks Underholdningsorkester. Pressefoto.
I foråret 2021 drager nyborgensiske Søren Huss på danmarksturné igen.
Annonce

Nyborg: "Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i mange år har tænkt i mit stille sind, når jeg har har set mine kollegers navne på plakaten med Danmarks underholdningsorkester, at jeg håber det bliver min tur en dag. Det gør det nu."

Sådan skriver Søren Huss i et Facebook-opslag, hvor han annoncerer sin kommende turné, som bliver den første efter corona-lukningen af live-branchen.

"I modsætning til de 4 koncerter med Cph Phil i Januar, der kredsede om min seneste plade, bliver det denne gang med de bedste sange fra mine 4 danske plader," fortsætter han.

DR's underholdningsorkester akkompagnerer Søren Huss, når 11 koncertsteder i hele landet danner rammerne for "et bagkatalog af en dansksproget sangskriver-tradition og eftertænksomhed" som det hedder i pressemeddelelsen.

Annonce

Et godt par

Med rødder der strækker sig mere end 70 år tilbage er Danmarks Underholdningsorkester garant for musikalitet af dimensioner. Med et både fagligt ambitiøst og kreativt legende udtryk har orkestreret en skarp profil, som kan bygge broer mellem musik og mennesker.

Netop dette - altså brobygning mellem mennesker og musikken - bliver et omdrejningspunkt, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester sammen bygger en musikalsk rejse op og lægger salen ned, klar til at give dig en af dine største musikoplevelser i 2021, står der i pressemeddelelsen.

Koncerten kommer ikke forbi Nyborg, som programmet ser ud lige nu, men til gengæld kan den opleves på Odeon i Odense, hvor der spilles den 28. marts. Billetterne er allerede sat til salg.


I modsætning til de 4 koncerter med Cph Phil i Januar, der kredsede om min seneste plade, bliver det denne gang med de bedste sange fra mine 4 danske plader

Søren Huss


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Kom til julebinderi

Annonce