Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tilbage til naturen: Storebælt Sinatur Hotel indenfor til foredrag

Sinatur Hotel Storebælt byder indenfor til foredrag. Arkivfoto: Robert Wengler
Annonce

Nyborg: Sinatur Hotel & Konference har inviteret Flemming Møldrup og Nicoline Olesen, der blandt andet rådgiver om, hvordan man driver en bæredygtig og ansvarlig forretning i deres bureau, Märk, til at starte en uformel dialog om, hvordan naturen og vores forhold til den har ændret sig. Hvad er der egentlig sket? Hvorfor er der pludselig delfiner i Limfjorden? Og hvordan kan vi sammen accelerere den positive udvikling, der er sket under corona-krisen? Deltagerne får både inspiration og konkrete ideer til at tænke mere bæredygtigt i hverdagen.

På Storebælt Sinatur Hotel & Konference glæder direktør Camilla Tallerup sig til arrangementet:

- En del af vores samfundsambition i Sinatur er, at vi ønsker at inspirere andre til også at handle bæredygtigt og ansvarligt. Derfor er vi glade for, at Flemming Møldrup og Nicoline Olesen kommer og deler deres store viden, som vi er overbeviste om vil være en øjenåbner for nogen, siger hun i en pressemeddelelse.

Arrangementet finder sted torsdag den 17. december på Storebælt, hvor man som gæst også kan se frem til en middag, som naturligvis også er tilberedt i den bæredygtige ånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce