Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tinga Tango har rullet den røde løber ud: - Det er næsten ligesom at åbne for første gang

Anette Langholm var glad for at kunne byde kunderne indenfor i Tinga Tango igen efter lidt over to måneders nedlukning. Foto: Kasper Riggelsen
Alle butikker i Nyborg kunne mandag rulle den røde løber ud for at fejre, at de igen må åbne. Blandt de smilende ansigter i gågaden var også butiksindehaver Anette Langholm.

Nyborg: - Er der mere, der skal ud? spørger Lotte Bang, medarbejder i Tinga Tango et par minutter i 10 til Anette Langholm, indehaver af specialbutikken, der kigger ud på de paller med prisbelønnede spande, de netop har flyttet ud foran butikken på Kongegade.

Da klokken slår 10 har Anette Langholm lagt de sidste klistermærker på gulvet fra Nyborg Handelstandsforening som venligt fortæller, at kunderne skal huske at holde at holde afstand. Og blot tre minutter over kommer den første kunde ind af døren.

- Velkommen tilbage, siger hun med et smil, og det bliver kvitteret med lige så store smil fra de tre medarbejdere i butikken. Denne butiksåbning føles nemlig ret speciel, fortæller Anette Langholm.

Annonce

En glædens dag

- Det er næsten ligesom at åbne for første gang, siger Anette Langholm med et smil. Timerne op til mandagens genåbning af butikker var fyldt med sommerfugle i maven.

Blandt medarbejderne har de da også snakket om, hvordan det mon vil gå de første dage. Vil folk komme, eller venter de med at handle til senere.

- Det er nok en følelse af, at vi ikke har set kunderne i så lang tid. Vi har mange faste kunder, som kommer en gang om ugen, fortæller Anette Langholm.

Flere og flere er også begyndt at komme ind i butikken, og genkendelses glæde kan ses både hos kunderne, men også hos Anette Langholm og de to medarbejdere.


Pigerne er vant til at være i gang, og de har skulle sidde stille. De har haft en helt anden hverdag de sidste måneder, end de plejer, så det er godt at være tilbage

Anette Langholm


Annonce

Et liv på webshoppen

Normalt arbejder kvinderne i butikken bag disken og hjælper kunderne rundt mellem smykker, møbler, keramik og ting til børn. Den 600 kvadratmeter store butik har føltes tom, men medarbejderne har stadig været på arbejde og pakket varer, da der har været rigeligt at lave på webshoppen.

- Pigerne er vant til at være i gang, og de har skulle sidde stille. De har haft en helt anden hverdag de sidste måneder, end de plejer, så det er godt at være tilbage, siger Anette Langholm.

Siden onsdag har de da også været i gang i butikken for at gøre den klar til åbning. Alle hylder er blevet støvet af, og der er mange hylder i den store butik. Et arbejde, der tog overraskende lang tid men ikke desto mindre en nødvendighed inden åbningen.

Alle butikker har af Nyborg Handel fået afstandsklistermærker med ordene "Hold venligst afstand". De kom også også op hos Tinga Tango. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce

Klar til at komme tilbage

Mundbindsklædte kunder begynder så småt at komme ind i butikken, og selvom der er et stykke op til de 30, som de må være, spørger enkelte, om de må være der, eller om der er for mange. Ved indgangen står en flaske håndsprit også og byder kunderne velkommen.

- Jeg har været inde og læse om alle retningslinjerne her i weekenden, så det burde være i orden, siger Anette Langholm med et smil. Flere kunder har også ringet for at høre, om åbningen også galt dem, og det gjorde det selvfølgelig.

Et emne, der især er dukket op, er bytningen af julegaver, og her har Anette Langholm lovet, at alle kan få byttet deres gaver i 14 dage fra åbningsdagen.

- Vi har snakket om, om folk mon vil komme eller ej, men vi håber, at de vil komme ned i butikken. Vi har åbent, siger en glad Anette Langholm.

Ingen medarbejder hos Tinga Tango har været hjemsendt. I stedet for at stå i butikken og betjene kunder, har de skulle varetage en webshop, hvor kunderne kunne bestille varer fra butikken igennem. Lotte Bang (th.) har glædet sig til igen at snakke med kunderne. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce