Annonce
Lokalavisen Nyborg

Trods corona-krise: To nye butikker åbnet på to dage

Minimal tyvstartede og åbnede allerede torsdag for den nye butik på hjørnet af Kongegade og Korsgade. Foto: Kasper Riggelsen
Det varer formentlig lang tid, før vi for alvor har rystet corona-krisen af os. Men det lokale handelsliv i Nyborg byder også på lyspunkter. I denne uge var der oven i købet to af slagsen.
Annonce

Nyborg: Det er ikke noget særsyn, at der åbner en ny butik i centrum af Nyborg. Men det hører alligevel til sjældenhederne, at to forretninger ser dagens lys inden for blot få dage. Ikke mindst i disse corona-tider.

Minimal tyvstartede og åbnede allerede torsdag i Kongegade - en dag før annonceret. Og fredag fulgte den nye specialforretning, Calling Nature, så trop i Nørregade. Begge steder bød på gratis smagsprøver som en måde at gøre opmærksom på sig selv.

Bag den nye Minimalbutik står den populære Normal-kæde, der har udvalgt 10 populære feriebyer rundt om i landet til at afprøve konceptet, heriblandt altså Nyborg.

Ifølge Normal-direktør Torben Mouritsen skal det være med til at give et mere præcist billede af, om der behov for en permanent butik, der rækker ud over sommerperioden.

Anja Kristensen er født og opvokset i Nyborg, ikke langt fra den nye butik på hjørnet af Nørregade og Vægtergade. Foto: Kasper Riggelsen

For Anja Kristensen, der er indehaver af Calling Nature, er der ikke tale om en prøveballon, men derimod en gammel drøm, der går i opfyldelse.

Midt under corona-krisen meldte hun ud, at hun ville åbne en fysisk butik i Nørregade samt en web-butik, hvor hun blandt andet vil sælge sin hjemmelavede vingummi foruden en lang række andre specialprodukter.

Det begyndte som et hobbyprojekt hjemme på køkkenbordet, men nu skal Anja Kristensen leve af at lave bæredygtig slik i mange forskellige smagsvarianter. Foto: Kasper Riggelsen

På åbningsdagen kunne hun desuden fortælle, at hun har indgået et samarbejde med Kongens Fadebur om at udvikle en særlig Nyborg-vingummi. I den forbindelse overvejer hun nu at udskrive en konkurrence om at komme med det bedste forslag til, hvordan Nyborg smager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Glaskunst som takeaway

Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Annonce