Annonce
Lokalavisen Nyborg

To nye chefer ansat i kommunen

Merete Gommesen (tv.) er den nye beskæftigelseschef i kommunen, mens Vickie Nellemann Kramer er blevet ansat som ny socialchef. Foto: Nyborg Kommune
Annonce

Nyborg: Den 1. august kunne Nyborg Kommune byde velkommen til den nye beskæftigelseschef Merete Gommesen på 58 år og Vickie Nellemann Kramer på 42 år, der skal være kommunens nye socialchef.

Merete Gommesen kommer fra en stilling som afdelingsleder i Jobcenter Nyborg, og skal fremover have ansvaret for beskæftigelsesafdelingen i kommunen. Den nye chef har tidligere været ansat i blandt andet Assens Kommune - også som leder, men har siden 1. maj 2018 været ansat i Nyborg Kommune.

Den nye socialchef Vickie Nellemann Kramer er også et kendt ansigt i kommunen, da hun siden 1. april 2019 har fungeret som leder af Socialafdelingens Myndighedsafdeling.

Vickie Nellemann Kramer har en uddannelse som socialrådgiver fra 2004 og har taget en diplomuddannelse i ledelse.

Hun har før sin ansættelse i Nyborg Kommune blandt andet været ansat i Fredericia Kommune som både socialrådgiver, faglig koordinator og afdelingsleder inden for socialområdet, og har også været teamleder for tværgående udvikling i sundhedsafdelingen i Middelfart Kommune.

Begge ser de frem til at kunne gøre endnu mere for hver deres område.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce