Annonce
Lokalavisen Nyborg

To spillere fra ungdomslandshold til SUS Nyborg

Daniel Lundsgaard Fra Højby har skiftet fra GOG til SUS Nyborg. Privatfoto
Det østfynske elitesamarbejde styrker sig til den kommende sæson i landets næstbedste række.
Annonce

Nyborg: Efter en sikker førsteplads i 2. division i den forgangne sæson, der sluttede så brat på grund af corona-situationen, skal SUS Nyborgs herrer i den nye vintersæson spille i 1. division - landets næstbedste række

- Det bliver en stor og spændende udfordring for det østfynske elitesamarbejdes unge, lokale talenter. Derfor er forberedelserne allerede godt i gang under de udstukne smitteforholdsregler. Således har spillerne længe været i gang med selvtræning, og i den forgangne uge er den intakte trup fra sidste sæson sendt på græs til udendørs håndboldtræning, fortæller Erik Hansen fra klubbens kommunikationsudvalg i en pressemeddelelse.

Samtidig har SUS Nyborg forstærket sit mandskab med to ungdomslandsholdsspillere - de kommer fra det færøske og det danske landshold.

Det drejer sig om 20-årige Trondur Mikkelsen, der kommer fra en færøsk 1. divisionsklub, men som også har spillet en enkelt sæson i Skjern Håndbold. Han er playmaker og venstre back.

Derudover kommer 19-årige Daniel Lundsgaard fra Højby med på holdet. Efter fire år i GOG skifter han dermed den gule trøje ud med den hvide hos SUS Nyborg. Den stærke stregspiller var med til at vinde U16 DM for GOG, og har haft debut på ungdomslandsholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce