Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tre point til Serie 2-drengene

Serie2-drengene hentede tre point. Foto: Torlak Hansen
Annonce

Nyborg/Svendborg: Kampen i Svendborg var igen en hårdt spillet kamp, hvor Nyborg på god pli holder stand i 90 minutter, selv om Mathias Korsgaard Voss midt i kampen får gult kort, og det samme sker for Rasmus Larsen i kampens døende minutter.

Søndag den 20. september spillede Nyborg igen hjemme. Her mødte vi vores overmænd fra pokalturneringen, Egebjerg.

De første 20 minutter er Nyborg lidt på hælene, og kommer også bagud efter 10 minutter med 0-1. Nyborg kæmper sig op igen, og får bygget noget godt spil op, selv om Egebjerg spiller mange høje bolde frem.

Nyborg er igen disciplineret og kan efter 30 minutters spil reducere til 1-1 ved Mathias Korsgaard Voss efter assist af Emil Dørup.

10 minutter senere er Mathias Korsgaard Voss igen på spil og header bolden i nettet til 2-1.

Anden halvlegs start er også lidt sløset fra Nyborgs side, men i det 55. minut begår Nyborgs målmand Benjamin Petersen et lidt kluntet straffespark, som Egebjerg scorer sikkert på til 2-2.

Nyborgs ungdom ved Holger Grymer laver et kanon hug fra kanten af straffesparksfeltet, og giver en føring på 3-2 i det 65. minut.

Nyborg holder denne føring resten af kampen og trækker tre point mere ind på kontoen. De følger godt med i toppen af deres kreds i Serie 2. Nyborg kæmper også som et hold, der gerne vil vise, hvad de kan, stort skulderklap til alle i og omkring holdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce