Annonce
Lokalavisen Nyborg

Trend-butik klar til en tango

Anette Langholm og hendes stab af medarbejdere i butikken Tinga Tango låser dørene med udgangen af uge 7. Foran venter to ugers nyindretning af butikken i Kongegade. Fotio: Klaus Wind

Butikken Tinga Tango i Kongegade vender op og ned på indretningen. Det betyder et par uger med låste døre, inden der igen åbnes for publikum omkring 1. marts.

Annonce

Nyborg: For seks år siden åbnede design-butikken Tinga Tango i Kongegade. En åbning, som ifølge indehaver Anette Langholm bød på en lang kø af forventningsfulde kunder ned ad gågaden.

Det håber Anette Langholm vil ske igen, når butikken genåbner efter et par uger, hvor der bliver vendt op og ned og vendt og drejet i alle retninger i den 600 kvadratmeter store butik, som har indgange fra både Kongegade og Mellemgade.

- Vi lukker med udgangen af uge syv for at give hele butikken en omgang. Der bliver flyttet rundt på afdelinger og sortiment, og vi åbner så igen efter et par uger omkring 1. marts, fortæller Anette Langholm og tilføjer:

- Vi skal følge med tiden og gi' folk nogle oplevelser. Der kommer nye mærker og produkter til, og vi er jo et stort showroom og har behov for en bedre udnyttelse af pladsen.

Tinga Tango har samarbejde med omkring 130 kunstnere. Foto: Klaus Wind
Annonce

Travle uger venter

Der skal som bekendt to til en tango. Men det er ikke tilstrækkeligt hos trend-butikken Tinga Tango, hvor alle butikkens 10 medarbejdere skal op på tæerne. De skal i løbet af et par uger vende rundt på et sortiment, der tæller alt fra smykker, over plakater, øl fra Ærø - til tøj, borde og lamper, børnetøj og skulpturer i stentøj og metal. Tusindvis af ting og sager skal op i hænderne og slippes igen på nye placeringer.

Butikkens sortiment er en skøn blanding af kendte danske designmærker, som Architectmade, Bloomingville, Livingly, KlipKlap, Linedyr og mange flere. Men udover designmærker har Tinga Tango Designbutik også et stort udvalg af ting fra lokale kunstnere.

- Vi har samarbejde med 135 kunstnere i butikken, og der kommer løbende flere til. Kunstnerne holder af at komme på besøg, og via det tætte bånd vi har med kunstnerne, har vi også et stort kendskab til historierne og håndarbejdet bag produktet, fortæller Anette Langholm.

Hun vil ikke løfte sløret for de store forandringer i butikken, som fortsat vil have flere indgange. Men håber, at folk har lige så store forventninger til de nye tider i indretningen, som da Tinga Tango åbnede i 2012.

Publikum kan forvente en helt ny indretning af butikken Tinga Tango, når den genåbner. Det gælder alt i butikken - også kunsternes stentøjsfigurer. Foto: Klaus Wind
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce