Annonce
Lokalavisen Nyborg

Trine vil hjælpe kvinder med økonomien: De skal også turde drømme stort

Trine Pihl er startet som selvstændig. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Som nystartet pengementor mener Trine Pihl, at alle skal have lov til at føre deres drømme ud i livet.
Annonce

Nyborg: Det var hverken coronakrisen eller et dårligt arbejdsmiljø, der fik 37-årige Trine Pihl til at opsige sin stilling som bankrådgiver i Spar Nord Bank i Nyborg - tværtimod. Jobbet og kollegaerne var hun utroligt glad for - og det samme gjorde sig gældende med titlen som bankrådgiver, men alligevel besluttede hun sig for, at der skulle ske noget nyt.

Efter lidt over fem år i banken og 13 år i finanssektoren valgte Trine Pihl den 1. september at blive selvstændig pengementor med håbet om at kunne give kvinder lysten til at føre deres drømme ud i livet med økonomien som en ressource i stedet for en begrænsning.


Det var mit drømmehus, som jeg bare måtte eje. Og det er det, jeg vil hjælpe andre kvinder til at turde. At tage springet, når drømmen er der, uden at lade økonomien begrænse dem.

Trine Pihl, pengementor


For bare fire år siden stod hun nemlig selv i en situation, hvor hun skulle kaste sig ud i livet som alenemor med kun en indkomst. Efter 17 års ægteskab flyttede hende og manden fra hinanden, og Trine Pihl skulle nu stå på egne ben.

- Det var en helt ny hverdag, jeg skulle vænne mig til, men det skulle ikke begrænse mine drømme, hvilket også er grunden til, at jeg købte det her hus for to år siden, som jeg nu er ved at renovere, siger hun og fortsætter:

- Det var mit drømmehus, som jeg bare måtte eje. Og det er det, jeg vil hjælpe andre kvinder til at turde. At tage springet, når drømmen er der, uden at lade økonomien begrænse dem.

Annonce

Vil hjælpe kvinderne

Tilbage i marts blev Trine Pihl certificeret pengementor, hvilket betyder, at hun nu kan hjælpe kvinder mod at træffe større økonomiske beslutninger ved at snakke om økonomi, vaner og forbrug med dem.

- Grunden til, at jeg primært henvender mig til kvinderne, er, fordi de ofte har en undskyldning for at skubbe deres drømme til side, indtil børnene er blevet voksne, når de har fået sparet nogle flere penge sammen eller noget helt tredje. Hvorfor skal de ikke også kunne føre deres drømme ud i livet, mens de har dem.

Blå bog

  • Er 37 år.
  • Er født og opvokset i Nyborg.
  • Uddannet bankrådgiver og pengementor.
  • Har arbejdet i bankverdenen i 13 år - de seneste godt fem år i Spar Nord Bank Nyborg.
  • Bor sammen med sine to børn, Amalie på 10 år og Villum på seks år i Nyborg.

Og det at kunne hjælpe kvinderne med at bane vejen for deres drømme var en de ting, der var afgørende for, at hun valgte at blive selvstændig.

- I mit job i banken blev jeg revet med, når det lykkes for mine kunder at komme i mål med deres drømme ved for eksempel at kunne købe et hus, så det håber jeg bare, at jeg kan hjælpe endnu flere med nu, fortæller hun.

Annonce

Corona er ingen hindring

Selv om der er mange virksomheder, der den seneste tid har måttet dreje nøglen om, er det ikke noget, der bekymrer pengementoren. Hun glæder sig til at kunne komme i gang med at hjælpe kvinder til at kunne realisere sine drømme.

- Jeg føler mig meget privilegeret over at kunne få den her mulighed. Og måske er det i virkeligheden nu, at folk har brug for hjælp til at bruge sine penge på den bedste mulige måde, siger hun og fortsætter:

- Igennem min uddannelse har jeg set, hvad der gør for de kvinder, som det lykkes for, og det glæder jeg mig til at kunne tilbyde til endnu flere.

Hvis man er interesseret i at blive guidet af Trine Pihl, er man velkommen til at kontakte hende til en uforpligtende samtale for at se, om det er det rette match.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce