Annonce
Lokalavisen Nyborg

U-14 drenge i pokalfinale

Her vinder holdet over Bellinge Brændekilde i semifinalen og skal nu spille finale i Nr. Aaby
U-14 drenge har kvalificeret sig til pokalfinalen i DBU Fyns ungdoms pokal. Den spilles på Nr. Aaby stadion, 29. juni.
Annonce

Nyborg: Nyborg G & IF har for første gang kvalificeret sig til pokalfinalen i DBU Fyns ungdoms pokal, hvor finalen afvikles på lokal bane i Nørre Aaby. Det er klubben talentfulde U-14 hold, som 29. juni møder Næsby i finalen på det vestfynske stadion.

Vejen til finalen har budt på flere gode modstandere.

Drengene vandt de første to runder uden kamp mod Båring og Fjordager som ikke kunne stille hold. Herefter havde holdet besøg af TPI mesterrække hold, som blev sendt hjem til Odense med 7-1.

- BBB var semifinalemodstander og de havde bedt om at fremrykke kampen, hvilket betød vi kunne stille med vores stærkeste opstilling, og vi vandt 4-2. Bbb havde nok undervurderet os, da de selv spiller liga 2 altså to rækker over os, fortæller træner Anders Havgaard.

Holdet kom med masser af power og vilje i nærkampene og vandt 4-2 efter en dramatisk kamp. Her spillede alle deres bedste kamp, og der blev givet og taget i nærkampene på kunststofbanen i Nyborg. Samtidig var der stor opbakning fra gruppen af ungdomsspillere u15 pige og drenge, som var med til at bære frem til sejr. Pokalseminalen havde hele to straffespark, masser af nærkampe, højt tempo og god opbakning fra tilskuerne.

- Vi glæder os allerede til finalen og vil se om vi kan få nogle til at sponsorer en bus, så vi kan få en masse unge nyborg spillere med som tilskuere, fortæller Anders Havgaard.

Holdet er tilmeldt U15 Mesterrækken efter sommerferien, som bliver en stærk række med nogle af de bedste fynske klubber, som pga af den nye turneringsstruktur ikke kan spille liga 2 længere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce