Annonce
Lokalavisen Nyborg

U16 øger forspringet i liga2

U16 vandt over Kolding. Foto: Nyborg G&IF
Annonce

Nyborg: Nyborg starter godt og bringer sig planmæssigt foran med 1-0 efter at have tilkæmpet sig straffespark og øger senere til 2-0, og så burde Nyborg have givet sig selv en stille dag på kontoret og sat den på cruisecontrol. Desværre gør Nyborg det lidt for spændende, og det samme gør dommeren, da han vælger ikke at dømme den ud over baglinjen, hvorefter Nyborgs spillere stopper med at spille videre, mens Kolding blot kan skubbe bolden i mål til 2-1.

Nyborg vinder dog fuldt fortjent 3-2, men resultatet kunne sagtens have været en langt større sejr - i hvert fald to 100 procent chancer, der burde være sparket ind i kassen.

U16 fører puljen med 13 point og med fire point ned til nærmeste forfølger.

Annonce

Nye trøjer til U19

Nyborgs U19 var tidligere på ugen i kamp mod puljens stærkeste modstander OKS. Som forventet blev det en svær og stærk modstander. Nyborg kommer dog foran med 1-0, men er kampen igennem under et voldsomt pres og trods et stærkt kæmpende Nyborg mandskab, taber U19 med 1-2.

De nye fine, rene trøjer blev i kampens hede forvandlet til rugby-trøjer med jord og græs, hvilket vidnede meget godt om drengenes heroiske indsats.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce