Annonce
Lokalavisen Nyborg

Udstilling: En lokal og en svensk Thybo

Pia Skogberg er svensk, men har boet i Thy siden 1985. Hun er en ekspressionistisk kunstner. Pr-foto
Annonce

Nyborg: Det er to meget forskellige kunstnere, som Østfyns Kunstforening viser værker af på sin årets første kunstudstilling.

Den ene er en lokal kending. Det drejer sig om Flemming Knudsen, som bor i Regstrup nord for Nyborg. Flemming Knudsen er uddannet både guldsmed og billedhugger, men han maler også, så der er tale om en alsidig kunstner.

I Nyborg kan man se hans granitskulptur "Stenblomst" foran Nyborg Kirke, og han har også lavet udsmykningsopgaver blandt andet til Nyborg Kirke og Hjulby Kirke. Han er medlem af Nyborg Kunstværksted.

Den anden kunstner er Pia Skogberg. Svensk født, men bosiddende i Thy. Hun er en ekspressionistisk kunstner, og hun arbejder med både grafik, maleri, tegning, bronzeskulpturer, installationer og land-art.

Der er fernisering på udstillingen med værker af de to i Anders Draghes Gaard lørdag 25. januar kl 11-13. Her vil Pia Skogberg dog ikke være til stede. I stedet kan man møde hende 8. februar mellem klokken 11 og 13.

Udstillingen er åben alle dage fra lørdag 25. januar til søndag 9. februar. På hverdage fra klokken 13 til 16, om tirsdagen dog fra klokken 10 til 13 og i weekenderne fra klokken 10-16 begge dage.

Flemming Knudsen bor i Regstrup nord for Nyborg. Han er kendt for sine smykker og skulpturer, men maler også. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce