Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ugens hjertevarmer: Frederik og Karina leverede juletræer til gangbesværede og coronaramte

Det er kæresteparret Karina Reinhard og Frederik Petersen, der har fået idéen til at udbringe juletræerne til dem, der selv har svært ved at hente det. Privatfoto
Et kærestepar fra Herrested besluttede sig i starten af december for at hjælpe andre med leveringen af årets juletræ.
Annonce

Ørbæk: Alle skal have en god jul - uanset om man er gangbesværet, har en lille bil, er ramt af corona eller noget helt fjerde. Det mener i hvert fald Frederik Petersen og hans kæreste Karina Reinhard, der bor i Herrested.

Sammen besluttede de sig for i starten af december, at alle borgere i postnummeret 5853 skulle have mulighed for at få leveret et juletræ på hjemmeadressen, hvis de selv havde svært ved at komme ud og hente det.

Ganske enkelt skulle de skrive til Frederik Petersen og Karina Reinhardt, hvor stort træet skulle være, og hvor det skulle leveres, og så ville årets juletræ efterfølgende blive leveret på privatadressen.


Juletræsbranchen er ikke noget, man bliver rig af, men det varmer om hjertet, når man kan mærke, at man gør en forskel for andre.

Frederik Petersen, juletræssælger


Ved siden af deres studier og jobs er hobbyen nemlig at sælge juletræer i december, som de køber ved en af Frederik Petersens kammerater. Og fordi parret gerne ville gøre lidt ekstra for andre i julen, blev det til gratis levering af juletræer.

Parret havde i forvejen en stor bil, hvor træerne kan transporteres i. Privatfoto

- Det er første år, vi kører med det her, og så synes vi, at vi ville gøre lidt ekstra. Man kan nogle gange opleve, at det bliver et irritationsmoment i stedet for et hyggeligt øjeblik at hente juletræ med familien, fordi det er besværligt eller bilen er for lille - og det ville vi gerne være med til at afværge, fortæller 22-årige Frederik Petersen.

Annonce

God modtagelse

Da parret først havde besluttet sig for, at de ville stå for leveringen af juletræerne, valgte de at lave et opslag på Facebook, der skulle gøre folk opmærksomme på servicen - og allerede halvvejs inde i december var der stor interesse for tiltaget.

Kom med dit bud på en hjertevarmer

Hvis man har et bud på, hvem der kunne blive næste uges hjertevarmer, kan man sende en mail til mafpe@jfmedier.dk.

Her må du meget gerne beskrive, hvem eller hvad der er tale om, og hvorfor vedkommende, organisationen eller tiltaget fortjener at blive hyldet i avisen som ugens hjertevarmer.

- Vi har fået en masse positiv feedback på vores opslag, men vi har også fået en del henvendelser fra folk, der gerne ville have leveret deres træ derhjemme, fordi de af den eller anden grund ikke kan komme og hente det selv, lyder det fra Frederik Petersen.

Og netop det at gøre noget ekstra for andre, var den største motivationsfaktor for parret.

I midten af december var der allerede flere, der havde meldt sig på banen til at få deres juletræ leveret af Karina Reinhard og Frederik Petersen. Privatfoto

- Vi er selv meget sociale, og synes, det har været en hård periode at komme igennem, men vi ved også, at der sidder nogen, der har det værre end os - og det er dem, vi gerne vil hjælpe ved at levere deres juletræ til dem derhjemme, siger Frederik Petersen og fortsætter:

- Juletræsbranchen er ikke noget, man bliver rig af, men det varmer om hjertet, når man kan mærke, at man gør en forskel for andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce