Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ugens hjertevarmer: 'Løverne' deler ud for 12. år i streg

Normalt plejer store dele af indtægterne til julehjælpen at komme fra årets bankospil. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Igen i år bliver der uddelt julehjælp fra Lions Club i Nyborg - også selv om der ikke har været afholdt det årlige bankospil.
Annonce

Nyborg: Det er blevet december, og det betyder, at vi på Lokalavisen Nyborg har valgt at hylde nogle af de mennesker, organisationer eller lignende, som gør en ekstra indsats for andre i den kolde og mørke tid.

Hver uge i december hyldes ugens hjertevarmer i avisen - og i denne uge er det julehjælpen fra Lions Club i Nyborg, der er ugens hjertevarmer.

For 12. år i streg deler Lions Club Nyborg julehjælp ud til familier, der ikke har remedierne til at lave store udskejelser i julen.

Normalt ville Lions Club i Nyborg få store dele af sin indtjening gennem det årlige bankospil, hvor flere end 1000 mennesker deltager, men på grund af corona, har der ikke været noget bankospil i år. Det betyder dog ikke, at julehjælpen fra Lions Club udebliver.


Det er en tradition, og den har vi tænkt os at holde fast i - også selv om der ikke er kommet nogen indtægter fra det årlige bankospil

Frede Stasiak, medlem af Lions Club Nyborg


- Vi har vedtaget, at der skulle deles julehjælp ud uanset hvad. Det er en tradition, og den har vi tænkt os at holde fast i - også selv om der ikke er kommet nogen indtægter fra det årlige bankospil, lyder det fra Frede Stasiak, der modtager ansøgningerne om julehjælp.

Da der ikke har været nogen indtægter fra bankospillet i år, har klubben valgt at finansiere julehjælpen gennem midler, der i forvejen var i klubben. Derudover har flere af de vanlige sponsorer fra bankospillet valgt at donere penge til klubben, så der alligevel kunne deles julehjælp ud i år.

Annonce

Ikke alle får

Selv om der i år er gjort en ekstra indsats for at få penge ind til julehjælpen, er det ikke alle ansøgere, der får julehjælp fra klubben. Dog regner Frede Stasiak med, at størstedelen af ansøgerne kommer til at få gavn af julehjælpen.

I år er der lige knap 50 ansøgere, der har søgt om julehjælp, hvilket er nogenlunde det samme som sidste år.

Dog er der i år en del nye og knap så mange gengangere, hvilket vækker glæde ved Frede Stasiak.

Kom med dit bud på en hjertevarmer

Hvis man har et bud på, hvem der kunne blive næste uges hjertevarmer, kan man sende en mail til mafpe@jfmedier.dk.

Her må du meget gerne beskrive, hvem eller hvad der er tale om, og hvorfor vedkommende, organisationen eller tiltaget fortjener at blive hyldet i avisen som ugens hjertevarmer.

- Når der ikke er så mange gengangere, betyder det forhåbentligt, at det går de tidligere ansøgere bedre, så de ikke længere har brug for vores hjælp, fortæller han.

Normalt er julehjælpen fra "løverne" en gavecheck til nogle af dagligvarebutikkerne, men i år har man besluttet at gøre det på en ny måde.

- Tidligere har vi ikke vidst, hvad pengene egentlig gik til, så derfor har vi valgt, at vi i år laver en julepakke, som sikrer, at man kan holde en god juleaften. Og så er der også en overraskelse med til børnene under 12 år, fortæller Frede Stasiak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce