Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ullerslev: Lokal virksomhed udvider som maskinforhandler

Til venstre distriktschef Carsten Frederiksen fra Scantruck og Frederik Bergholdt, som er sjette generation i KSM Maskinservice. PR-foto
Annonce

Ullerslev: KSM Maskinservice i Kissendrup ved Ullerslev er blevet forhandler af Manitou-minilæssemaskiner og dermed Scantrucks første forhandler på Fyn.

Selv om det blot er fem år siden, Frederik Bergholdt blev færdiguddannet som entreprenørmaskinmekaniker og tog tøjlerne, har firmaet langt over 100 år på bagen.

Frederik Bergholdt er sjette generation hos KSM – Kissendrup Smedie og Maskinforretning. I det daglige har han selskab af femte generation, hans far Henrik Bergholdt, og i alt er ni mand i sving.

- Kontakten til Scantruck om Manitou-minilæssere opstod i forbindelse med, at vi i forvejen har et godt samarbejde om blandt andet servicering af maskiner på Lindø-værftet. Vi har ikke haft minilæssere i vores salgsprogram tidligere, men kender naturligvis Manitou. Vi har lavet service på rigtig mange maskiner, men ikke tidligere solgt dem. Det kommer vi til nu, siger Frederik Bergholdt, i en pressemeddelelse.

Den nye fynske forhandler er også klar med service til maskinerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce