Annonce
Lokalavisen Nyborg

Unødvendigt stort nederlag mod rækkens tophold

Nordsjælland Håndbold slog Nyborg i weekenden. Foto: Peter Johanson
Nyborg måtte se sig slået af topholdet fra Nordsjælland Håndbold.
Annonce

Nyborg: SUS Nyborg har fået en svær start på livet i 1. division, men dertil skal det også lægges til, at modstanden har været topholdene i næsten alle kampene. Lørdag var bestemt ingen undtagelse, da topholdet fra Nordsjælland Håndbold var på besøg i Nyborghallerne.

Ni minutter og tyve sekunder skulle der gå, før hjemmeholdets første scoring var en realitet til stillingen 1–5.

Efter et kvarters spil var stillingen 2–9, og det blev for meget for trænerteamet i SUS Nyborg, som tog en timeout bagud 2–9. Fem minutter senere lugtede hjemmeholdet blod ved stillingen 6–10, men desværre skruede udeholdet lidt op for tempoet. Efter at have været nede 7–14, blev pausestillingen reduceret til 10–15.

SUS Nyborg fik den bedst tænkelige start på 2. halvleg, da Pætur Mikkjalsson startede med at lave to hurtige kontramål. Pludselig var føringen nede på 12–15 til udeholdet, og temperaturen steg i Nyborghallerne.

Desværre kom udeholdet igen på plus fem ved stillingen 15–20 efter ni minutters spil. Ved stillingen 19–25 skulle det sidste forsøg på at hente udeholdets føring sættes ind. Der skulle dog gå otte et halvt minut før næste SUS Nyborg-scoring, og så stod der 20–30 på måltavlen.

Kampen sluttede meget unødvendigt 21–33, efter en kamp hvor SUS Nyborg igen havde nogle dyre dårlige minutter, som gav kampen et skævt billede.

Træner Kenneth Lindegaard havde følgende kommentarer på kampen:

- Vi er meget kede af den præstation, vi yder i dag. Vi er strengt talt kun tilfredse med halvdelen af kampen. Vi præsenterer os ikke særligt godt i dag, og derfor bliver nederlaget af den størrelse det nu gør. Vi arbejder hårdt på at minimere vores udfald i kampene, som vi har oplevet i alle vores kampe indtil videre. Vi skal have set noget video inden kampen på tirsdag, og så forventer vi at se en trodsreaktion i Grindsted.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Lokalavisen Nyborg

Kom til julebinderi

Annonce