Annonce
Lokalavisen Nyborg

Unge fra hele Europa mødes om store spørgsmål i Nyborg

Eleverne har gjort et kæmpe arbejde for at stable konferencen på benene, og jeg glæder mig til at byde skoler fra hele Europa velkommen i Nyborg, siger Nyborg Gymnasiums rektor Henrik Vestergaard Stokholm. PR-foto
På den tiende Model United Nations konference i Nyborg vil gymnasieelever debattere løsninger på nogle af de store udfordringer, som verden står overfor herunder klimaflygtninge fra udviklingslandene, menneskerettighedsovertrædelser i Kina og fred i Mellemøsten.
Annonce

Nyborg: Mere end 250 gymnasieelever fra hele Europa samles 19.-23. i februar i Nyborg for at deltage i den 10. Model United Nations konference.

Jubilæumskonferencen bliver den største nogensinde i Nyborg. På konferencen skal eleverne debattere og finde løsninger på nogle af de store udfordringer, som verden står overfor ved indgangen til det nye årti, herunder klimaflygtninge fra udviklingslandene, menneskerettighedsovertrædelser i Kina og fred i Mellemøsten.

Model United Nations er en simulation, hvor deltagerne lærer om FN, diplomati og globale politiske udfordringer ved at spille rollerne som FN-delegerede fra verdens lande.

Annonce

Nyborg-elever har planlagt konferencen

Nyborg Gymnasium holdt sin første MUN-konference i 2011. Siden er konferencen vokset til at blive en af de største i Danmark med deltagelse af skoler fra både ind- og udland.

Nyborg Gymnasiums rektor, Henrik Vestergaard Stokholm, roser sine elever for deres store engagement.

- Jeg er utrolig stolt af, at Nyborg Gymnasium til februar kan holde sin 10. Model United Nations konference. Konferencen viser, at vi har dybt engagerede elever, som er optaget af verdens store udfordringer. Eleverne har gjort et kæmpe arbejde for at stable konferencen på benene, erklærer han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce