Annonce
Lokalavisen Nyborg

Velkommen tilbage: Skolepatruljerne er på vejen igen

Det er eleverne i 5.-7. klasse, som står klar som skolepatrulje, der skal sørge for, at alle eleverne kommer sikkert i skole. Arkivfoto: Annelene Petersen

Østfyn: Efter længere tids nedlukning og hjemmeundervisning er de fleste elever nu tilbage i skoleklassen. Det betyder også, at der er flere børn og unge, der færdes i trafikken omkring skolerne. Derfor er skolepatruljerne ved kommunens skoler nu tilbage for at sikre, at eleverne kommer sikkert i skole.

Og den tilbagevenden har man valgt at fejre. I hele uge 18 bliver der lavet forskellige overraskelser, der skal være med til at byde eleverne velkommen tilbage til skolen. Der venter blandt andet poser med godter og besøg fra Fyns Politi.

Det er i samarbejde med politiet, Rådet for Sikker Trafik og LB forsikring, at Nyborg Kommune sammen med landets andre kommuner er med til at byde eleverne velkommen tilbage på skolebænken. Og det glæder formanden for Skole- og Dagtilbudsudvalget, at eleverne nu bliver budt velkommen tilbage.

Annonce

- Skoleåret har været meget usædvanligt på grund af nedlukning, så det er glædeligt, at eleverne er vendt tilbage, og at vores skolepatruljer igen kan udføre et meningsfuldt job om morgenen. Det vil vi gerne påskønne ved at udlevere en gavepose med lidt godter som tak for deres indsats. Det er skolerne der planlægger udlevering og fejring alt efter de lokale forhold og corona-retningslinjer, fortæller Suzette Frovin i en pressemeddelelse.

I 2020 blev skolepatruljen på Birkhovedskolen kåret som den bedste skolepatrulje i Syddanmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce