Annonce
Lokalavisen Nyborg

- Vi er klar til campinglivet

Troels og Søren Jydholm Jørgensen er de nye ejere af Grønnehave Strand Camping. Inden bommen går op for en ny sæson, skal parret indrette sig og forberede sig på campinglivet. De næste par måneder får de hjælp af de tidligere ejere. Foto: Klaus Wind

Parret Troels og Søren Jydholm Jørgensen har købt Grønnehave Strand Camping. Her er de klar til at tage livtag med campisterne i første række ved Storebælt.

Annonce

Grønnehave: Når bommen går op til en ny sæson på Grønnehave Strand Camping, 13. april, så er det Troels og Søren Jydholm Jørgensen, som byder velkommen til campisterne.

Parret har købt campingpladsen i første række ved Storebælt af Ulla og Thomas Monberg Jensen, som har valgt at sige stop efter 15 sæsoner på den østfynske campingplads.

- Det er godt at få nye og unge kræfter ind. De har den nødvendige gå-på-mod, bemærker Ulla og Thomas, som har sagt farvel til Grønnehave og fremover har deres faste adresse i Nyborg.

Anderledes med de nye ejere og lejrchefer, som har rykket adressen fra nordsjællandske Helsingør og til deres nye domicil på Fyn. De er novicer i campinglivet - og dog ikke helt.

Grønnehave Strand Camping

Grønnehave Strand Camping har cirka 200 pladser og 11 hytter.

1. april overtager de nye ejere formelt driften af den tre-stjernede plads ved Storebælt.

Der er sæsonpremiere 13. april, og campingpladsen lukker bommen for sæsonen 22. september.

Campingpladsen bor på lejet jord, som ejes af Nyborg Kommune.

Driftsbygninger, som toilet- og kioskbygning plus hytter og infrastruktur, ejes af pladsen.

Grønnehave Strand Camping har tre stjerner og omkring 200 pladser plus 11 hytter. Foto: Klaus Wind
Annonce

På scenen i Herning

- Vi har da været på camping med vores forældre, da vi var børn. Men det er helt nyt og spændende, det vi skal i gang med nu, fremhæver 31-årige Søren Jydholm, der nu bliver hjemvendt fynbo.

Han har i flere år arbejdet med teater og revy. Blandt andet som medinstruktør på Odense Teater og nogle sæsoner på Østre Gasværk i København. Og snart skal han forene prøver på Herning Revyen med de indledende forberedelser til parrets første sæson i spidsen for en campingplads. Søren indleder prøverne i Herning i januar og har premiere på revyen "Schou-Tur" på Østergaards Hotel i starten af februar.

- Det er noget, som er planlagt, inden vi vidste, at vi skulle drive en campingplads. Men heldigvis er jeg færdig med revyen, inden sæsonen starter i april, bemærker Søren.

Annonce

Par supplerer hinanden

Hans partner i livet, 33-årige Troels Jydholm, har derimod arbejdet med markedsføring indenfor blandt andet forsikrings- og autobranchen. Men nu skiftes arbejdspladser i København ud med en grøn bid af naturen nord for Nyborg. Oprindelig er Troels fra Jylland.

- Det er selvfølgelig noget, vi har talt om et stykke tid. Det er nyt for os, men jeg mener, at det er noget, som vi kan sammen. En realist og en fantast - to af mig ville gå grueligt galt - mens to af Troels ville være for kedeligt, griner Søren.

De næste par måneder har parret hjælp og assistance fra de tidligere ejere, som er klar til at sætte Troels og Søren ind i de mange forberedelser til en ny sæson. De får deres debut som campingejere efter en varm sæson 2018, som ifølge Ulla og Thomas har været den bedste i deres 15 år på Grønnehave Camping. Klientellet er et miks af familier, unge og ældre og fælles er, at de efterspørger havet i første række tæt på Nyborg.

- Vores gæster er en blanding af fastliggere og andre, blandt andre har vi mange tyskere og hollændere, fortæller Ulla Jensen.

Annonce

Indretter privaten

Og netop, når det gælder hollændernes tungemål, så kan Søren være med. Han har boet i Holland og besøger jævnligt noget familie på de kanter. Når det gælder det tyske, så er det et "Sprach", som de nye lejrchefer også er klar til at praktisere. For camping er et servicefag, hvor campisterne skal føle sig hjemme, lige fra bad og toiletforhold til det gode naboskab på parcellerne eller i hytterne.

De nye ejere har allieret sig med deres familier, også når det gælder forberedelserne til sæsonen 2019. For det hele er nyt. Og de er allerede i gang med at indrette sig i privaten på pladsen. Her bliver der revet ned og bygget op på blot 60 kvadratmeter. Til gengæld får de en udsigt over havet, som ikke kan betales for penge derovre i Nordsjælland, hvor udsigten til Øresund er forbeholdt de velbeslåede.

Og de glæder sig til den nye fremtid.

- Det bliver fedt, når det ruller. Men vi kan da ikke sige os fra at være en smule nervøse, bemærker Søren, som dog er vant til, at scenen er skrå. Nu bliver den bare skiftet ud med campinggæster, alt det grønne og havet ved Grønnehave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce