Annonce
Lokalavisen Nyborg

Vind billetter - du kan nå det endnu

Sådan ser en tog-tegning ud, når den er skabt i samarbejde mellem en treårig dreng og hans farmor. Drengen hedder Maximilian og farmor er Kerstin Klüver.
Lokalavisen Nyborg og Danmarks Jernbanemuseum i Odense udlodder billetter til efterårsferiens mange aktiviteter på museet. Kom i gang med farver og papir.
Annonce

Nyborg/Odense: Jernbanemuseet i Odense sætter traditionen tro alle sejl til i efterårsferien - altså fra den kommende weekend.

Og traditionen tro kan familier på Østfyn også vinde billetter, så de kan komme ind og opleve, hvad der sker.

I ferien byder museet blandt andet byder på tur med damplokomotiv til Tommerup og en spændende historisk leg, hvor hele familien skal hjælpe beboerne i Skagen anno 1887 med at få en togforbindelse til Frederikshavn.Du har mulighed for at vinde billetter til museet, men vi kræver lidt aktivitet til gengæld: Tegn et flot damplokomotiv til Lokalavisen. Vi opfordrer hele familien til at gå sammen om projektet, men vi skal kunne se, at der også er børn med. Der fire gange fire billetter at slås om, og vi skal have tegningerne senest torsdag den 10. oktober. Vinderne bliver afsløret i Lokalavisen den 15. oktober - det er i selve efterårsferien, og billetterne kan hentes i Bladhuset, Nørretorv i Nyborg. Send tegningerne til lan@jfmedier.dk eller kom ind med dem i bladhuset. Postvæsenet har vi helt sikkert ikke tid til at vente på. Når vi får tegningerne, bringer vi dem løbende på lokalavisennyborg.dk og på tryk i Lokalavisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce