Annonce
Lokalavisen Nyborg

Vinder af Byens Bedste: - Frygten, for at corona sætter en stopper for det hele igen, sidder i kroppen

Indehaver af Kino Vino, Simon Storegaard, er beæret og stolt af prisen som vinder i kategorien Kultur og Underholdning til Byens Bedste. Statuetten står på en central hylde i biografens, så flest mulige gæster kan få glæde af den. Foto: Matilde Lunding Kusk
Selvom indehaver af KinoVino, Simon Storegaard, kan kalde sig den stolte vinder i kategorien Kultur og Underholdning til Byens Bedste, så spøger en gammel kending i kulissen. Glæden over den fine pris står i skyggen af frygten for endnu en nedlukning.

Nyborg: Hos KinoVino har coronaen efterhånden sat sine spor.

- Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at det har været en vanskelig tid efter coronaen er kommet, og man gang på gang har følt sig slået hjem. Lige nu sidder jeg også med frygten for, om det kommer til at ske igen, fortæller indehaver af KinoVino, Simon Storegaard.

Men selvom coronaen har lagt en dæmper over glæden hos biografejeren og hans ansatte hos KinoVino, så har den fine bølge-statuette på hylden i foreen - prisen for Byens Bedste Kultur og Underholdning - givet gnisten tilbage.

Annonce

I en svær tid betyder det ekstra meget, at man får et klap på skulderen og en anerkendelse, der bekræfter en i, at selv på de sorte dage, hvor det ser mørkest ud, jamen så er der faktisk nogle, som sætter pris på det, man går og laver. Det giver gejsten til at fortsætte.

Indehaver af Kino Vino, Simon Storegaard

- I en svær tid betyder det ekstra meget, at man får et klap på skulderen og en anerkendelse, der bekræfter en i, at selv på de sorte dage, hvor det ser mørkest ud, jamen så er der faktisk nogle, som sætter pris på det, man går og laver. Det giver gejsten til at fortsætte, fortæller Simon Storegaard.

- Under nedlukningerne har jeg da været så langt nede, at jeg overvejede, om det var besværet værd. Prisen her bekræfter mig i det modsatte, tilføjer han.

Som mange andre selvstændige i erhvervsbranchen frygter Simon Storegaard, at Covid-19 igen kan sætte en stopper for festlighederne.

- Man kan allerede mærke nu, at hver gang man nævner corona, så ligger det en dæmper på folks lyst til at gå i biografen.

Deler prisen med alle

Grundet sygdom var Simon Storegaard desværre ikke selv til stede på Bastionen den 3. november til at modtage prisen.

Han fortæller, at han næsten knep en tåre, da hans kone meddelte ham den glædelige nyhed kort efter.

- Jeg havde overhovedet ikke regnet med det. Jeg blev vanvittig glad på alles vegne her fra KinoVino - ærlig talt, jeg blev meget, meget glad.

- Det bekræfter mig i den retning, som vi har valgt, tilføjer han.

Selvom Simon Storegaard er meget beæret og dybt taknemmelig, for den pris han modtag til Byens Bedste, bør den deles ifølge ham.

- Det er en fælles indsats, for alle os der hver dag knokler for at holde kulturen oppe her i kommunen. I virkeligheden synes jeg, at det er en pris, der burde gå til os alle, fortæller han.

For Simon Storegaard er det svært selv at sige, hvorfor mon prisen lige står på hylden nede hos ham - men han har dog et bud.

- Vi har åben 360 dage om året, altså vi er der rigtig meget og har et bredt udvalg fra den ypperste filmkunst til musikarrangementer og foredrag, det er en god palette. Så jeg tror og håber, at folk synes, at det er et rart miljø at komme ind i.

- Mine medarbejdere skal i den grad have stor ros for den atmosfære, de er med til at skabe - det betyder noget, tilføjer han.

Simon Storegaard tilføjer yderligere, at selve initiativet med at hylde det lokale erhvervsliv ved at stable et arrangement som Byens Bedste på benene er vigtigt og betydningsfuldt.

Håbet om at løbe afsted med en pris igen næste år er selvfølgelig at finde hos KinoVinos indehaver, men mest af alt håber han på, at initiativet har givet andre blod på tanden og kan højne det allerede høje serviceniveau, han oplever i butikkerne rundt omkring i Nyborg.

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Værsgo: 100.000 kroner til gode Danehof-idéer

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Store mængder regn forsinker byggeri af omstridt præstegård: - Vi tager ikke nogen chancer, når det handler om skimmelsvamp

Annonce
Lokalavisen Nyborg

700 frivillige til Tour de France i Nyborg: Alle har mulighed for at være med

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Større end nogensinde: Danehof sætter alle sejl til

Lokalavisen Nyborg

Fem fyraftener med brandvarm historie

Lokalavisen Nyborg

Gratis tilbud om hjælp til matematik: Ny matematikcafé åbner på Nyborg Gymnasium

Lokalavisen Nyborg

Arne og Lotte Nielsen flyttede til Tårup for over 50 år siden: - Når der er noget, der går godt, så tiltrækker det

Lokalavisen Nyborg

Nu afvikles Nytårskoncerten endelig - men kun for 500 personer

Lokalavisen Nyborg

Bager Gertz har fået en overhaling: Hyggebelysning og træpaneler skal fremme caféstemningen

Lokalavisen Nyborg

Landporten næsten så god som ny

Lokalavisen Nyborg

Friskole får 1,3 millioner kroner: Nyt aktivitetshus skal skabe liv i lille landsby

Annonce