Annonce
Lokalavisen Nyborg

Vindinge vandt opgøret mod Langtved

Vindinge BK’s Markus Lund fejrede sin scoring, da han fremviste sin undertrøje med teksten ”Mor” i anledning af Mors dag. Foto: Simon Rasmussen
Serie 3, Vindinge BK - Langtved SG & IF 5-2 (4-1).

Søndag trillede seriebolden igen, da Vindinge BK og Langtved SG & IF spillede et rendyrket østfynsk lokalopgør i Serie 3. Kampen bød på masser af dueller, to gule kort og et brændt straffespark, da Vindinge vandt 5-2.

I første halvleg lagde Vindinge grundstenene for sejren, da Emil Haurballe i det første spilminut kunne gøre det til 1-0 efter en opspilsfejl i Langtveds forsvar.

Vindinge scorede igen, da Frederik Nørgaard blev spillet igennem til en friløber på kanten af offside, hvor han kunne drible forbi Langtveds målmand og gøre det til 2-0.

Annonce

I sidste halvdel af første halvleg formåede Vindinge også at gøre det til 3-0 efter en lang bold til Markus Lund, der scorede på den efterfølgende friløber, ligesom Haris Avdic bankede bolden i kassen til 4-0 på en halvflugter i Langtveds felt.

Alligevel nåede de orangeklædte fra Langtved kort inden halvleg at reducere til 4-1, da Kristian Aagaard scorede efter en flot dribletur af Rasmus Tino.

I begyndelsen af anden halvleg kom Langtved ud med stor energi. De tilkæmpede sig først et straffespark, som Rasmus Tino brændte. Senere kunne Paw Dyrby gøre det til 4-2 på et afrettet langskud.

På det tidspunkt lignede Langtved et mandskab med tro på tingene, men efter to advarsler blev Langtved imidlertid reduceret til ni spillere.

De nåede dog at få begge spillere på banen igen, inden de satsede på at få reduceret yderligere. Det straffede Vindinge, da Haris Avdic tacklede sig igennem til en friløber, som han kunne eksekvere til slutresultatet 5-2.

Resultatet betyder, at Vindinge BK nu ligger på 4. pladsen i Serie 3 med ni point efter fire kampe. Langtved er placeret midt i tabellen på 6. pladsen med seks point efter fem kampe.

Vindinges næste kamp spilles 12. maj mod FIUK Odense på Vindinge Stadion. Langtved møder FC Kurant 14. maj på Langtved Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce