Annonce
Lokalavisen Nyborg

VVS-firma med over kvart århundrede på bagen får ny medejer

Aunslev VVS udvider biksen med nu medejer. Claus Storm Andersen og Kristian Rosengaard.
Aunslev VVS kunne i 2020 fejre 25-års jubilæum. I år er der flere gode nyheder, da de nu kan løfte sløret for fusionering og en ny medejer. Ifølge indehaveren betyder det, at fremtiden er sikret.

Nyborg: Aunslev VVS har igennem 27 år været en fast del af Østfyns VVS-branche. Fra 1. april er indehaver Claus Storm Andersen dog ikke længere eneejer af virksomheden. Han har nemlig valgt at satse på fremtiden, og fremtiden hedder Kristian Rosengaard.

Kristian Rosengaard har det seneste års tid været selvstændig ejer af Rosengaard VVS, men den 35-årige har nu valgt at slå sig sammen med Aunslev VVS. Han kommer med 15 års erfaring i branchen, og de to skal nu arbejde sammen om at servicere kunderne på Østfyn.

Fremtiden sikres

For 57-årige Claus Storm Andersen var tiden kommet til at tænke på, hvem der skal overtage Aunslev VVS i fremtiden.

- Det er jo vigtigt at tænke fremad, for tiden går jo hurtigt. Lige pludselig er der gået fem år, og jeg har set andre, der kommer for sent i gang med at finde nogle, der kan overtage efter dem. Kristian og jeg svinger rigtig godt sammen, så det giver bare god mening, siger Claus Storm Andersen om det nye partnerskab.

For Kristian Rosengaard giver det nye samarbejde også god mening. Han så muligheden som en god chance for at blive en del af en solid og veletableret virksomhed. Han glæder sig også til ikke at stå med hele ansvaret alene.

- Aunslev VVS er jo en veletableret virksomhed, og nu opstod der så en mulighed for at komme ind her. Jeg har kendt Claus i mange år, jeg kender folkene, og det er et godt sted. Så jeg greb muligheden. Der har været mange overvejelser, men det virkede bare skidegodt, siger han og fortsætter:

- Det er dejligt at få nogle kollegaer. Der kan være rigtig mange beslutninger, når man står med tingene helt alene.

Jeg tror, at vi i fællesskab kan løfte mere, end vi kan hver for sig.

Kristian Rosengaard, medejer
Annonce

Et frisk blik

Både Claus Holm Andersen og Kristian Rosengaard har mange års erfaring indenfor VVS-branchen, men der er en vis aldersforskel på det nye makkerpar.

Det er dog ikke nogen dårlig ting, hvis man spørger Claus Holm Andersen. Han ser det som en mulighed for at få et nyt perspektiv på det daglige arbejde.

- Kristian sikrer os nogle nye øjne og nye perspektiver på tingene. Jeg er selv 57 år, og Kristian er 35, så der er lidt af en forskel aldersmæssigt. De unge mennesker har jo friske øjne, siger han.

Claus Holm Andersen ser Kristian Rosengaard som den naturlige arvtager i Aunslev VVS, men han er dog ikke klar til at melde sig selv ude helt endnu.

- Jeg har da tillid til, at Kristian kan drive tingene videre i fremtiden, men nu skal jeg dog være med en del år endnu, siger han med et grin.

Kristian Rosengaard er ligeledes positivt stemt overfor det nye samarbejde.

- Jeg ser måske tingene lidt anderledes, og jeg har nogle kunder, som jeg kommer med. Jeg tror, at vi i fællesskab kan løfte mere, end vi kan hver for sig. Virksomheden kørte fint, inden jeg kom til, men jeg tror, at vi kan opnå endnu mere sammen, bemærker han.

Claus Holm Andersen har ikke tænkt sig at fjerne foden fra speederen, men han har dog ét ønske, som han gerne ser indfriet i forbindelse med, at han kan lægge lidt af ansvaret fra sig.

- Jeg kunne da godt tænke mig at holde en ferie i ny og næ, siger han med en smil på læben.

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Svag start for Nyborg i weekendens kamp

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede over Odense på udebane

Annonce
Lokalavisen Nyborg

En af Danmarks ældste biavlerforeninger: Ulrik startede sin biavler-rejse på grund af sin kone

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Margit og Benny vandt over kræften: Nu konkurrerer de ikke længere mod sygdommen, men mod hinanden i floorball

Lokalavisen Nyborg

Otte tips til at finde forsvundne forfædre

Lokalavisen Nyborg

Menneskeofringer og magiske skrubtudser: Østfyns Museer fortsætter jagten på de gode historier

Lokalavisen Nyborg

Grib cykelhjelmen og prøv mountainbike-ruten på Nyborg Vold: Efter cykelløb åbnes banen for alle

Lokalavisen Nyborg

Jens' kone fik en sjov idé, og pludselig stod Christian Prudhomme klar med pennen: Nu får hun en bonus

Lokalavisen Nyborg

Nyborg Bokseklub kæmper sig til to sølvmedaljer ved Jyske Mesterskaber

Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede mod Krogsbølle i svær udekamp

Annonce