Annonce
Livsstil

Camilla Plum: - Det er fantastisk, at Noma findes, men det har intet at gøre med mad

Meget af den mad, den almindelige dansker kender og elsker, har vi lært eller fået genopfrisket af Camilla Plum. Gamle retter blev vakt til live i hendes madprogrammer, og samtidig blev der introduceret nye gryderetter som den græske stifatho eller den indonesiske rendang. Camilla Plum er selvlært kogekone, kogebogsforfatter, madskribent, foredragsholder og økologisk landmand på Fuglebjerggaard ved Helsinge i Nordsjælland.
Camilla Plum er oprindeligt uddannet industriel designer fra Arkitektskolen, men sammen med studiekammeraten Nanna Simonsen begyndte hun at tjene penge som kogekone. En af de mere celebre fester var forfatteren Klaus Rifbjergs 50-års fødselsdag i 1981. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce