Annonce
Mad
Holder du grøn jul? 100 procent planteand med appelsinsovs, brunede kartofler og braiseret julesalat
Der bliver holdt flere julemiddage og julefrokoster, hvor der sidder vegetarer og veganere om bordet. For at bevare julefreden kan man dykke ned i Kirsten Skaarups nye kogebog, ”Grøn gæstemad”, og lave planteand eller leverpostej, der kan spises af alle. Her får du opskriften på en mock duck med appelsinsovs og julesalat.
Seneste nyt
-
Dronning Margrethe viser nye sider af sin kreativitet i samarbejde med Royal Copenhagen
-
Anmeldelse: Donkey Kong er i topform i Country Returns HD
-
Lejre: Her bliver oldtiden levende - dog mest for børnefamilier
-
Test: Roborock gentænker robotstøvsugerens udseende med Qrevo Curv - men magien sker indeni
-
Nye stier til landets naturperler
-
Den rapkæftede måge
-
Leyla og Casper Tobias nørder indretning fra en bestemt tidsperiode
Annonce
Seneste nyt
-
Hist hvor floden slår en bugt: Gratis udsigt til sløjfer i naturen
-
Mig og kulturen: - Biografen er ingenting i sammenligning
-
Fra sandstrand til mangroveskov: Gambia er et lille land med mange kontraster
-
Fransk løgsuppe med hvidvin fra Vouvray
-
Klagepunkter på bustur hobede sig op: Bureau mente, at kunde kun gik efter at få stor erstatning
-
Nyt uddannelsestiltag: Velkommen i trapezen
-
Klumme: Det er ingen skam å snu
Annonce