Annonce
Mad
Holder du grøn jul? 100 procent planteand med appelsinsovs, brunede kartofler og braiseret julesalat
Der bliver holdt flere julemiddage og julefrokoster, hvor der sidder vegetarer og veganere om bordet. For at bevare julefreden kan man dykke ned i Kirsten Skaarups nye kogebog, ”Grøn gæstemad”, og lave planteand eller leverpostej, der kan spises af alle. Her får du opskriften på en mock duck med appelsinsovs og julesalat.
Annonce
Mest læste
-
Kom med indenfor: Lene og Jens har bragt gammel arkitekttegnet villa tilbage til sin storhedstid
-
750.000 danskere drømmer om brancheskift – Vibeke og Michael tog springet
-
Den mest succesfulde julekalender - nogensinde - var ingenting uden et chipsfirma
-
Mig og kulturen: - Hans digte er liv, lyst og trøst for mig
-
Klumme: Hvad skal De have at spise til aften? Her er danskernes fem mest populære aftensmåltider